|

Yolda bulduğu paranın sahibini arıyor

Nevşehir’de pastane işletmecisi, olan bir vatandaş, yolda bulduğu paranın sahibini her yerde arıyor. İlk olarak civardaki esnaflara ve polislere haber verdiklerini belirten işletmeci, tüm girişimlerine rağmen paranın sahibini henüz bulamadıklarını söyledi.

Yeni Şafak
13:58 - 5/06/2018 Tuesday
Güncelleme: 14:04 - 5/06/2018 Tuesday
IHA
Yerde yüklü miktarda para bulan pastane işletmecisi, paranın sahibini her yerde arıyor.
Yerde yüklü miktarda para bulan pastane işletmecisi, paranın sahibini her yerde arıyor.

Nevşehir’de Atatürk Bulvarı üzerinde kaldırımda yürürken bulduğu bir miktar paranın sahibin her yerde arayan pastane işletmecisi Fatih Sayılan, belediye ve polis ekiplerine haber vermesinin ardından sosyal medyadan da bulduğu paranın sahibini arıyor.

Parayı ilk bulduğunda bir çocuğun umudu olabileceğini düşündüğünü ifade eden pastane işletmecisi Fatih Sayılan, "Eninde sonunda bu paranın sahibin bulacağım" dedi.

Çevredeki esnaflara ve polise haber verdiler

Sayılan, Atatürk Bulvarı civarında bir miktar para bulduğunu ve etraftaki esnaflara da bu konuyu söylediklerini belirterek, şöyle devam etti:

"Bir haber gelmeyince belediyeye, karakola haber bıraktıktan sonrada sosyal medyadan da duyuru yaptık. Paranın sahibini gerçekten bulmak istiyoruz. Parayı ilk bulduğumda düşüncem şuydu. Para toplu bir para olduğu için bankadan çekilmiş de olabilirdi. Bir emeklinin ikramiyesi maaşı da olabilirdi. Bir memurun çocuklarına bayram kıyafeti için ayırmış olduğu parada olabilirdi. Yani ben o paraya bir umut bir insanı güldürebilecek, çocuklarını güldürebilecek bir madde olarak gördüm"

"Çocukken bulduğum para annemin çıkmıştı"

Pastane işletmecisi Fatih Sayılan küçük yaşlarda da sokakta oynarken arkadaşlarıyla birlikte para bulduğunu ve ev ev paranın sahibini aradıktan sonra parayı kaybedenin annesi olduğunu öğrenince şok yaşadığını belirtti.

#Para
#Kayıp
#Nevşehir
6 years ago