|

YOLLAR KAN GÖLÜ

Genellikle dikkatsizlik ve aşırı hız yüzünden meydana gelen kazalarda dün de 14 kişi hayatını kaybederken, çok sayıda vatandaş yaralandı, maddi hasar oluştu.

Yeni Şafak
00:00 - 4/07/2001 Çarşamba
Güncelleme: 15:27 - 17/05/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv

---------------------------------- manset -------------------------------------------
---------------------- manset ---------------------

----------------------- spot ------------------------- ----------------------- spot -------------------------

Yurtta meydana gelen trafik kazalarında 14 kişi hayatını kaybederken, çok sayıda insan da yaralandı. Düzce Beyköy mevkiindeki kazada 34 BA 1530 plakalı otomobile, aynı yönde giden Hüseyin Haşlak yönetimindeki 63 DR 128 plakalı otobüs arkadan çarptı. Kazada, ateş alarak yanmaya başlayan otomobildeki Fevzi Veli ile kızı Sevgi Veli (28) ve yakınları olduğu bildirilen Ahmet Nafiz Yavuz, araçtan çıkamayınca yanarak öldüler. Öte yandan Ankara'daki kazada Dursun Çırak ve Çiğdem Sunbaş, Kayseri'de Muhittin Yıldız, Amasya'da Havva Usta, Muğla'da Ramazan Gürpay, Bandırma'da Tolga Ünal, İzmir'de Narin Sağdıç, Manisa'da Ali Zırhlı, Konya'da Mehmet Oyal, Karabük'teki kazada ise Ömer Korkmaz adlı vatandaşlar hayatlarını kaybettiler.

Kamyon dehşet saçtı
Nevşehir'de meydana gelen trafik kazasında freni patlayan tuz yüklü kamyon, önce, içinde misafirlikten dönen bir ailenin bulunduğu araca çarptı, ardından da şarampole yuvarlandı. Kazada otomobilde bulunan aynı aileden Faik, Mert, Meltem, Faruk ve Ayten Sezer ile kamyon şöförü Eşref Ünal ve Üzeyir Özdemir yaralandı. Yaralılar Nevşehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındılar. Öte yandan Antalya'da meydana gelen kazada ise Mehmet, İsmet ve Nasreddin Acar ile Hayati Maldar ve Rus uyruklu Elvira adlı bir kadın yaralandı.


----------------- imza------------------

----------------- imza------------------



#Arşiv
#Yeni Şafak Arşiv
23 yıl önce