|

Yurt dışında ilk narkotik operasyon

İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü polisi, Sırbistan-Bulgaristan sınırında Türkiye’ye gönderileceği belirlenen 500 bin uyuşturucu hap ele geçirdi. Türkiye’nin yurt dışında gerçekleştirdiği ilk uyuşturucu operasyonu olarak kayıtlara geçen operasyonda bir kişi gözaltına alındı.

Şahin Şen
04:00 - 25/12/2018 Salı
Güncelleme: 00:46 - 25/12/2018 Salı
Yeni Şafak
İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri ve ele geçirilen uyuşturucu haplar.
İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri ve ele geçirilen uyuşturucu haplar.

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucuyla mücadeleye yönelik çalışmalar kapsamında yapılan fiziki ve teknik takip sonucu, ev aksesuarları arasında zulalanmış uyuşturucu maddenin, tırlara yüklenerek Hollanda’dan yola çıktığı ve Sırbistan-Bulgaristan sınırına gittiği belirledi.

Narkotik Suçlara Mücadele Daire Başkanlığı ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü koordinesinde İstanbul’dan yola çıkan narkotik polisi, Sırbistan-Bulgaristan sınırında operasyon için harekete geçti. Sırbistan ve Bulgaristan polisi ile birlikte gerçekleştirilen ortak operasyonda 500 bin ecstacy hap ele geçirilirken, 1 kişi gözaltına alındı. Operasyonun Türkiye’nin yurt dışında gerçekleştirdiği ilk uyuşturucu operasyonu olduğu belirtildi.

#İstanbul
#Narkotik
#Uyuşturucu
#Gözaltı
5 yıl önce