|

Zafer duası

TSK'nın Zeytin Dalı Harekatı'na destek için hem Türkiye'de hem de Müslüman coğrafyalarda eller semaya açıldı. Üsküp'ten Burkina Faso'ya, Tanzanya'dan Kırgızistan'a birçok ülke Türk Ordusu'nun zaferi için dua etti.

Yeni Şafak ve
08:00 - 23/01/2018 Salı
Güncelleme: 10:47 - 23/01/2018 Salı
Yeni Şafak
Sadece Türkiye’de değil Müslüman coğrafyaların çoğunda da Türk askerinin zaferi için eller açıldı.
Sadece Türkiye’de değil Müslüman coğrafyaların çoğunda da Türk askerinin zaferi için eller açıldı.

Mehmetçiğin Afrin’de gerçekleştirdiği Zeytin Dalı Harekatı’nın zaferle sonuçlanması için Türkiye genelindeki 90 bin camide yatsı ve sabah namazlarında Fetih Suresi okunmaya ve dualar edilmeye devam etti.

Mehmetçiğin Afrin’de gerçekleştirdiği Zeytin Dalı Harekatı’nın zaferle sonuçlanması için Türkiye genelindeki 90 bin camide yatsı ve sabah namazlarında Fetih Suresi okunmaya ve dualar edilmeye devam etti. Sadece Türkiye’de değil Müslüman coğrafyaların çoğunda da Türk askerinin zaferi için eller açıldı. Sudan’daki Osman bin Affan Kuran Kursu’nun 312 öğrencisi, okudukları Kuran-ı Kerim’in ardından Türk askeri için dua etti.


GURBETTEN DUALI DESTEK

İsveç’in başkenti Stockholm’deki gurbetçi çocuklardan da dualı destek geldi. Stockholm’de Diyanet'e bağlı Rinkeby Mevlana Camisi Kur’an Kursu öğrencileri operasyonun başarıyla sonuçlanması için Fetih Suresi’ni okudu ve dua etti. Kırgızistan Oş Devlet Üniversitesi İlahiyat Fakültesi bünyesinde hafızlık eğitimi alan öğrenciler Türk ordusu için dua ederken, Tanzanya'daki İmam Hatip okulu öğrencileri de Türkiye'nin zaferi için el açtı.

Sudan’daki Osman bin Affan Kuran Kursu’nun 312 öğrencisi, okudukları Kuran-ı Kerim’in ardından Türk askeri için dua etti.

SELALAR TÜRK ORDUSU İÇİN

Makedonya’nın başkenti Üsküp’te de, Zeytin Dalı Harekatı’nın zaferle sonuçlanması için dua edildi. Eski Üsküp Türk Çarşısı’nda bulunan Murat Paşa Camisi’nde yatsı namazı öncesi program düzenlendi. Sırbistan’daki Boşnak nüfusun yoğun yaşadığı Sancak bölgesindeki camilerde ise, Zeytin Dalı Harekatı’na destek amacıyla sela verildi.


Burkina Fasolular da Türkiye’ye dualarıyla destek oldu. Türkiye’de Türkçe eğitimi alan Burkina Fasolu hukuk öğrencisi Abdüsselam Sore, "Türkiye ve Türk halkı bilsinler ki her zaman onların yanındayız. Uzaktayız ama kalbimiz onların yanında" diye konuştu.



GURBETTEN DUALI DESTEK

İsveç’in başkenti Stockholm’deki gurbetçi çocuklardan da dualı destek geldi. Stockholm’de Diyanet'e bağlı Rinkeby Mevlana Camisi Kur’an Kursu öğrencileri operasyonun başarıyla sonuçlanması için Fetih Suresi’ni okudu ve dua etti.


Kırgızistan Oş Devlet Üniversitesi İlahiyat Fakültesi bünyesinde hafızlık eğitimi alan öğrenciler Türk ordusu için dua ederken, Tanzanya'daki İmam Hatip okulu öğrencileri de Türkiye'nin zaferi için el açtı.

#Afrin
#Türkiye
#TSK
6 yıl önce