|

Zehir çetesine suçüstü

Maltepe'de lise önlerinde öğrencileri uyuşturucuya alıştıran 3 zehir taciri yakalandı. Emniyet yetkilileri, öğrencileri zehirleyen çetelere karşı mücadelelerinin süreceğini söylediler.

Yeni Şafak
01:00 - 15/02/2004 воскресенье
Güncelleme: 15:59 - 24/05/2017 среда
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv
---------------------------------- manset -------------------------------------------
---------------------- manset ---------------------

UYUŞTURUCU kullanma yaşının giderek düştüğü ülkemizde, lise öğrencilerini zehirleyen bir çete yakalandı. Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gelen bir ihbar üzerine harekete geçen Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, 20-25 yaşlarındaki bir kişinin ilçedeki liselerde uyuşturucu satmak için müşteri aradığını tespit etti. Öğrencilere esrar satan çete elemanlarının, hafta içi okul önlerinde hafta sonlarında da gençlerin bulunduğu kafeteryalarda dolaştığı belirlendi. İhbarcının ifadesi üzerine harekete geçen polis, Aydınevler Mahallesi'nde oturan Hakan Kava'yı liseler önünde dolaşırken gördükten sonra evine operasyon yaptı. 23 yaşındaki Hakan Kava'yı gözaltına alan polis, uyuşturucuyu hazırlayan kişilerin peşine düştü.

ESRARA PAKET SERVİS

41 yaşındaki Muhsin Yılmaz ve 26 yaşındaki Sabahattin Kayihan'ı da suçüstü yakalayan ekipler gizlenen uyuşturucuyu VCD kutusu içinde buldu. 109 küçük paket halinde hazırlanan hintkeneviri ve esrarın 2 kilogram olduğu öğrenildi. 3-5 gramlık esrar paketlerinin liselilere kolayca satıldığı belirlendi. Uyuşturucu satıcılarıyla birlikte biri gaz tabancası olmak üzere 2 ruhsatsız silah elegeçirildi. Adliyeye sev- kedilen şahıslar tutuklandı. Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü, ilçede öğrencileri ve gençleri zehirleyenlerle mücadeleye devam edeceklerini açıkladı. Asayiş Büro Amirliği Ekipleri'nin özellikle liseler önlerinde çalışmalarını yoğunlaştırdığı ve zehir tacirlerinin rahat hareket edemedikleri belirlendi.

  • İSMAİL ZELVİ-İSTANBUL


    ----------------- imza------------------

    ----------------- imza------------------



  • #Arşiv
    #Yeni Şafak Arşiv
    20 лет назад