|

Zehrin şifresi Bob

Marmaris polisi, Bob Marley'in posterinin olduğu berberi bastı. Marley'in uyuşturucu içerken fotoğraflandığı posterinin, turistlere 'Burada esrar satılır' mesajı vermek için kullanıldığı ortaya çıktı.

Aa
00:00 - 24/10/2008 Cuma
Güncelleme: 02:46 - 24/10/2008 Cuma
Yeni Şafak
Zehrin şifresi Bob
Zehrin şifresi Bob

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, 97 ayrı paket içinde toplam 1,5 kilogram esrar ele geçirilirken, uyuşturucunun turistlere ilginç bir yöntemle pazarlandığı bildirildi. Bir ihbarı değerlendiren Marmaris polisi, İçmeler Beldesi'ndeki bir berber dükkanında turistlere uyuşturucu madde satıldığını belirledi. Dükkanda Narkotik köpeği "Köpük"ün de katıldığı aramada, işyerinin bahçesindeki sarmaşıkların arasına saklanmış 12 gramlık 97 ayrı paket içinde satışa hazır hale getirilmiş toplam 1,5 kilogram esrar ele geçirildi. Operasyonda, işyeri sahibi İ.A ile berber dükkanında çalışan H.K. ve M.K. gözaltına alındı.

POSTERİ GÖRÜNCE ANLIYORLAR

Bu arada, berber dükkanında asılı, reggae müziğini dünyaya tanıtmış olan Bob Marley'in uyuşturucu içerken fotoğraflarının yer aldığı postere de polis tarafından el konuldu. Şahısların poster aracılığıyla uyuşturucu pazarladığı iddia edilirken, turistlerin Bob Marley'in posterini görünce esrar satıldığını anlayarak sipariş verdikleri öne sürüldü. Zanlılar, Emniyet'teki sorgularının ardından adliyeye sevk edilecek.



16 yıl önce