|

Zincirleme terör

Bolu Dağı'nda yoğun sisten kaynaklanan ve dokuz aracın birbirine girdiği kazada iki kişi öldü, beş kişi yaralandı. Haliç Köprüsü'nde ise iki aracın sebep olduğu kazada iki kişi hayatını kaybetti.

Yeni Şafak
01:00 - 6/12/2004 Pazartesi
Güncelleme: 11:34 - 26/05/2017 Cuma
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv
---------------------------------- manset -------------------------------------------
---------------------- manset ---------------------

Zincirleme kazalar bitmek bilmiyor. yolcu otobüsü, kamyon ile 7 otomobilin birbirine girdiği kazada 2 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı. Kazaya karışan araçların haricinde, 10'un üzerinde otomobilin daha sis yüzünden maddi hasarlı ve yaralamalı kazaya karıştığı bildirildi. Rifat Özcan'ın kullandığı 34 F 2834 plakalı kamyonun 06 MAA 309 plakalı otomobile arkadan çarpması sonucu otomobilde sıkışan Büyük Abant Oteli ile Diyarbakır'daki Altındağ İN-TİM Şirketi'nin sahibi Mehmet Akif Altındağ ile Abant Oteli'nin muhasebecisi Necat Barut can verdi. Kazaya karışan otobüsün bir yolcusu, otobüsün sis nedeniyle çok yavaş gittiğini belirterek, şöyle dedi: "Birden arkamızdan bir araç çarptı ve otobüs durdu. Bizim aracımızla kamyonun arasında kalan otomobilde bulunan 2 kişi, feci şekilde ezilmişti. Otobüste ölen ve yaralanan kimsenin olmamasını, sürücünün aracı dikkatli kullanmasına borçluyuz.''

Tünelde feci kaza: İki ölü

Bu arada arkadaşımız Şahin Gültepe'nin haberine göre, Haliç Köprüsü tünel girişinde yürümekte olan Mehmet Şerif Akpınar ve kimliği belirlenemeyen bir arkadaşına, Okmeydanı istikametinde seyretmekte olan 34 VR 2832 plakalı "Peugeot" marka araç çarptı. Kazada Akpınar'ı altına alan otomobil, genci yaklaşık 50 metre sürükledi. Kazanın ardından, "Peugeot" marka aracın sürücüsü olay yerinden kaçarken, iki otomobil daha kazaya karıştı.

Yolun karşısına geçemediler
Öte yandan İstanbul'un Fatih ilçesi ile Sakarya'nın Hendek ilçelerinde yolun karşısına geçmek isteyen iki yaya, trafik kazası kurbanı oldu. Fatih'te Edirnekapı Şehitliği'ndeki inşaatta çalışan Ennur Ayto (17), yolun karşısına geçmeye çalışırken, bir otomobilin altında kaldı. Aracın bir süre sürüklediği genç, olay yerinde hayatını kaybetti. Sakarya'nın Hendek ilçesinde de bir kamyon, yolun karşısına geçmeye çalışan 3 kişiye çarptı. Nuriye Köyü yakınlarında meydana gelen kazada, kamyonun çarptığı Punpul Baltacı (50) olay yerinde ölürken, İsmail Alkan (60) ve Kenan Baltacı (20) yaralandı. Yaralılar, ToyotaSA İlkyardım Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Bu arada Biga'ya görevli giden polis ekibi, kaygan yolda kaza yaptı. İki polis memuru kazadan yara almadan kurtuldu. Öte yandan Çankırı'daki hemzemin geçitteki kazada ölen aynı aileden 3 kişi, Çorum'un Sungurlu toprağa verildi.


----------------- imza------------------

----------------- imza------------------



#Arşiv
#Yeni Şafak Arşiv
19 yıl önce