|

Harun Kolçak sağlık durumu nasıl? Harun Kolçak hastaneye kaldırıldı

Harun Kolçak sağlık durumu nasıl? Ünlü pop müzik sanatçısı Harun Kolçak'ın hastaneye kaldırıldığı bildirildi. Sevenlerinin sağlık durumunu merak ettiği şarkıcının son durumunu buradan sizlerle paylaşıyoruz. İşte Harun Kolçak'ın sağık durumu hakkındaki babasının açıklaması ve son gelişmeler.

Yeni Şafak
19:53 - 22/06/2016 Çarşamba
Güncelleme: 21:50 - 22/06/2016 Çarşamba
Diğer

Harun Kolçak sağlık durumu nasıl? Harun Kolçak hastaneye kaldırıldı. Alınan son bilgilere göre, prostat kanseri nedeni ile ameliyat olan ve ameliyatın sonrasında bağırsaklarından enfeksiyon kapan 61 yaşındaki ünlü sanatçının durumunun ağır olduğu ifade edildi. Ünlü sanatçının babası Eşref Kolçak'ın yaptığı açıklamada, dün Şişli Etfal Hastanesi'ne kaldırıldığı, durumunun çok ağır olduğu ve daha sonra da Maslak Acıbadem Hastanesi'ne götürüyoruz ifadelerini kullandığı bildirildi.



61 yaşındaki pop müziği sanatçısı Harun Kolçak yoğun bakıma kaldırıldı. Edinilen bilgilere göre, sanatçının durumunun ağır olduğu belirtildi.



Kolçak'ın durumuyla ilgili babası Eşref Kolçak açıklama yaptı.



Eşref Kolçak, “Dün Şişli Etfal Hastanesi'ne kaldırıldı, durumu çok ağır. Daha sonra da Maslak Acıbadem Hastanesi'ne götürüyoruz" dedi.



Ünlü sanatçının prostat kanseri nedeniyle ameliyat olduğu, ameliyat sonrası bağırsaklarından enfeksiyon kaptığı ve bu yüzden durumunun ağırlaştığı belirtildi.



Pop müzik sanatçısı Harun Kolçak yoğun bakıma kaldırıldı. Edinilen bilgilere göre, sanatçının durumunun ağır olduğu belirtildi.



Dün Maslak Acıbadem Hastanesine kaldırılan Kolçakın durumuyla ilgili son projelerinde beraber çalıştıkları yapım şirketi bir açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi; "25. sanat yılı projesi için birlikte çalışmaya başladığımız değerli sanatçı abimiz Harun Kolçak, bir süredir mücadele ettiği rahatsızlıktan dolayı dün gece acil olarak hastaneye kaldırıldı ve yapılan müdahalelerin bir parçası olarak ciddi bir operasyon geçirdi. Yoğun bakımda tedavisi devam eden sanatçımızın sağlık durumu hakkındaki gelişmeleri sizlerle paylaşacağız. Kendisine acil şifalar diliyor,bir an önce iyileşmesini temenni ediyoruz. Gelişmelerle ilgili sosyal medya yazılarından daha sağlıklı bilgilendirme için lütfen bizimle temasa geçiniz."



Ünlü sanatçının prostat kanseri nedeniyle ameliyat olduğu, ameliyat sonrası bağırsaklarından enfeksiyon kaptığı ve bu yüzden durumunun ağırlaştığı belirtildi.



#Harun Kolçak
#Sağlık durumu
#Harun kolçak hastaneye kaldırıldı
8 yıl önce