|

14 Aralık reyting sonuçları: En çok izlenen diziler ve programlar

Dün akşam ekrana gelen yapımlar reyting sonuçları için kıyasıya mücadele verdi. 14 Aralık akşamındaki yarışta MasterChef Türkiye, Çukur, Sefirin Kızı, Uyanış Büyük Selçuklu ve Yasak Elma yer aldı. Peki reyting sonuçları açıklandı mı, reytinglerde hangi program ya da dizi birinci oldu? İşte, 14 Aralık 2020 Pazartesi reyting sonuçları...

08:12 - 15/12/2020 Salı
Güncelleme: 11:23 - 15/12/2020 Salı
Yeni Şafak
Reyting sonuçları açıklandı.
Reyting sonuçları açıklandı.

Medya gündemini yakından takip edenler reyting sonuçlarında birinci olmak için yarıştı. Her gün bir önceki günün sıralaması belli olurken dünün reyting sonuçları merak ediliyor. Diziler ve yarışma programlarının yanı sıra aksiyon dolu filmler de total, ab ve abc1 sıralamada yer buluyor. Buna göre; 14 Aralık 2020 Reyting sonuçları açıklandı mı? MasterChef Türkiye, Çukur, Sefirin Kızı, Uyanış: Büyük Selçuklu ve Yasak Elma reyting sonuçlarına göre kim birinci oldu?

14 Aralık tüm kanallara ait reyting sonuçları merak ediliyor. Günlük olarak yayınlanan ve Total, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülen reyting sonuçlarına göre sıralama açıklanıyor.

14 ARALIK REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI


14 Aralık 2020 Pazartesi günü yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.

  • Total'de birinci sırada Çukur, ikinci Sırada Uyanış Büyük Selçuklu, üçüncü sırada ise Esra Erol'da yer aldı.
  • AB'de birinci sırada Uyanış Büyük Selçuklu ve ikinci sırada Çukur, üçüncü sırada Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber yer aldı.

#Reyting
#Sonuç
#Uyanış: Büyük Selçuklu
#Çukur
3 yıl önce