|

28 Mart Çarşamba reyting sonuçları: Diriliş Ertuğrul kan kaybediyor

28 Mart Çarşamba reyting sonuçları açıklandı. Total grubunda Sen Anlat Karadeniz birinci olurken; AB ve ABC1 grubunda liderin adresi yine değişmedi. Total'de şaşırtıcı bir durum yaşandı. Sen Anlat Karadeniz'in birinci olduğu listede, Diriliş Ertuğrul sadece 3 puan farkla Sen Anlat Karadeniz'in özetini geçebildi. Geçtiğimiz hafta iki dizi arasındaki fark 7 iken gün geçtikçe farkın kapanması dikkat çekti. İşte 28 Mart Perşembe reyting sonuçları...

Yeni Şafak
10:07 - 29/03/2018 Perşembe
Güncelleme: 10:16 - 29/03/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Diriliş Ertuğrul ve Sen Anlat Karadeniz dizisi  çarşamba akşamları ekrana geliyor.
Diriliş Ertuğrul ve Sen Anlat Karadeniz dizisi çarşamba akşamları ekrana geliyor.

28 Mart Çarşamba reyting sonuçları açıklandı. Total grubunda yüzde 35.35 oranında izlenme payı elde eden Sen Anlat Karadeniz birinci oldu. Diriliş Ertuğrul ise AB ve ABC1 grubunda aldığı reytingler ile şaşırtmadı. Dizi, AB'de 37.88; ABC1'de ise yüzde 35.27 oranıyla ilk sıraya yerleşti.

Bu hafta reyting sonuçlarında ilginç bir durum göze çarptı. Total grubunda birinci olan Sen Anlat Karadeniz'in özeti de üçüncü sırada yer aldı. Diriliş Ertuğrul ikinci sıraya yalnızca Sen Anlat Karadeniz'inden 3 puan farkla yerleşebildi. Geçtiğimiz hafta bu farkın "7" olması dikkatten kaçmadı.

Reyting nedir, nasıl ölçülür?

İzlenme payına göre değerlendirilen ve AGB tarafından 1988 yılından beri gerçekleştirilen ölçme olayı reyting, yaklaşık 2200 haneye yerleştirilen ve bizler tarafından bilinmeyen reyting ölçme cihazları o gece ya da o gün en fazla izlenen programları liste halinde ortaya koyuyor.

İşte 28 Mart Çarşamba reyting sonuçları:

Total:


AB:


ABC:


#Diriliş ERtuğrul
#Sen Anlat Karadeniz
6 yıl önce