|

29 Ekim'de Tarkan şov

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı'nı sürpriz şovlar eşliğinde Tarkan konseriyle kutlamaya hazırlanıyor. Tarkan, "Muhteşem organizasyon olacak" dedi

İsmail Zelvi
00:00 - 10/03/2007 Cumartesi
Güncelleme: 01:47 - 10/03/2007 Cumartesi
Yeni Şafak
29 Ekim'de Tarkan şov
29 Ekim'de Tarkan şov

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, dünyanın ilgisini çeken Sydney'deki yılbaşı kutlamalarını örnek alacağı bu yılki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı, sürpriz şovlar eşliğinde Tarkan konseriyle kutlamaya hazırlanıyor. Topbaş, 29 Ekim'de yapılacak organizasyonda konser vermesi beklenen Tarkan Tevetoğlu ile önceki akşam Saraçhane'deki belediye başkanlık binasında bir araya geldi. Topbaş bir buçuk saat görüşen Tarkan, belediye binasından ayrılırken gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bir organizasyon için Başkan Kadir Topbaş'la görüştüğünü anlatan Tarkan, "Muhteşem bir organizasyon olacak. Kıyametler kopacak" dedi.

Avusturalya'nın Başkenti Sydney'deki görsel şovları yerinde izlemek ve 29 Ekim'de İstanbul'da uyarlamak için bu kente giden Büyükşehir Belediyesi İletişim Koordinatörü Burcu Topbaş da Tarkan'ın 29 Ekim'deki Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına konseriyle katılacağını belirterek kutlama yerinin daha netleşmediğini söyledi.



17 yıl önce