|

4 kez happy birthday

Diego ve Armani, 27 Şubat'ta tek yumurta ikizleri olarak doğmanın ayrıcalığını yaşayacaklardı ki, küçük kız kardeşleri Dolcie ve Elisia da aynı anda, aynı şekilde ve aynı günde hayata 'merhaba' diyerek onlara sıradışı bir sürpriz yaptı.

00:00 - 19/04/2011 Salı
Güncelleme: 22:27 - 18/04/2011 Pazartesi
Yeni Şafak
4 kez happy birthday
4 kez happy birthday
TEK YUMURTA İKİZLERİ BUNLAR

İngiltere'de yaşayan bir ailenin dört bebeğinin de doğum günü aynı. Gateshead'de yaşayan Tracey ve Davood Beagan çifti, 17 milyonda bir görülen tevafukla aynı gün doğan çift ikizlere sahip. Ailenin ilk olarak 27 Şubat'ta Diego ve Armani adını verdikleri tek yumurta ikiz erkek çocukları doğmuş. 3 yıl sonra da Tracey, yine aynı gün Dolcie ve Elisia adındaki ikiz kız çocuklarını dünyaya getirmiş.

GUINNESS'E BAŞVURDULAR

Çift, çocukları için gelecek 27 Şubat'ta büyük bir doğum günü partisi düzenlemeyi düşünüyor. Doğum tamamen doğal olunca baba da soluğu Guinness'te almış. Çocuklar şimdi İngiltere'nin aynı günde doğan, tek yumurta ikizleri olarak tescilli 4 kardeşi. Ancak kazanma ihtimali 14 milyonda bir; çünkü ülkede her 64 doğumdan birinde ikiz bebekler doğuyor, bunların sadece yüzde 30'u “tek yumurta ikizi.”

13 yıl önce