|

5 Ekim reyting sonuçları: En çok izlenen diziler ve programlar arasında Uyanış: Büyük Selçuklu yer aldı mı?

Geçtiğimiz akşam ekranlara gelen dizi ve programların reyting sonuçları mücadelesi sürüyor. Medya gündemini takip eden vatandaşlar sabah saatlerinden itibaren reytinglerde kimin birinci olduğunu araştırıyor. 5 Ekim akşamındaki mücadelede MasterChef Türkiye, Çukur, Sefirin Kızı, Uyanış: Büyük Selçuklu ve Yasak Elma kıyasıya yarıştı. Reytinglerde Total, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülüyor. Peki Reyting sonuçları açıklandı mı? 5 Ekim 2020 Reyting sonuçları ile hangi dizi birinci oldu? İşte dün akşamın reyting sonuçları...

09:17 - 6/10/2020 Salı
Güncelleme: 14:44 - 6/10/2020 Salı
Yeni Şafak
Reyting sonuçları açıklandı.
Reyting sonuçları açıklandı.

Reyting sonuçları haberleri ve son gelişmeleri her hafta internet sitemizden takip edebilirsiniz. İşte, reyting sonuçları ile ilgili son durum ve güncel haberler! 5 Ekim 2020 reyting sonuçları açıklandı mı?

Medya gündemini yakından takip edenler reyting sonuçlarında birinci olmak için yarıştı. Her gün bir önceki günün sıralaması belli olurken dünün reyting sonuçları merak ediliyor. Diziler ve yarışma programlarının yanı sıra aksiyon dolu filmler de total, ab ve abc1 sıralamada yer buluyor. Buna göre; 5 Ekim 2020 Reyting sonuçları açıklandı mı? MasterChef Türkiye, Çukur, Gençliğim Eyvah, Sefirin Kızı, Uyanış: Büyük Selçuklu ve Yasak Elma reyting sonuçlarına göre kim birinci oldu?

5 Ekim akşamındaki yarışta MasterChef Türkiye, Çukur, Gençliğim Eyvah, Sefirin Kızı, Uyanış: Büyük Selçuklu ve Yasak Elma kıyasıya mücadele verdi.
5 Ekim akşamı tüm kanallara ait reyting sonuçları merak ediliyor. Günlük olarak yayınlanan ve Total, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülen reyting sonuçlarına göre sıralama açıklanıyor.
5 EKİM
REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?
  • 5 Ekim tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.

    Total'de 1.sırada TRT1’de yayınlanan “Uyanış: Büyük Selçuklu”, 2.sırada Show TV’de ekrana gelen “Çukur”, 3.sırada TV8’de izleyici ile buluşan “Mastercheff Türkiye” yer aldı.AB'de ise 1.sırada “Uyanış: Büyük Selçuklu”, 2.sırada “Mastercheff Türkiye”, 3.sırada “Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber” yer aldı.


“Uyanış: Büyük Selçuklu” dünya çapında ses getirdi

Öte yandan uluslararası TV dünyasının önemli mecrasında listeye giren tek Türk dizisi TRT 1’in yapımı oldu.

İlk bölümüyle zirveye oturan TRT 1’in iddialı yapımı “Uyanış: Büyük Selçuklu”, dünyanın önde gelen yayıncıların takip ettiği, uluslararası TV araştırma şirketi “The Wit”in haftalık öne çıkanlar bölümü olan Daily Hits listesine giren tek Türk dizisi oldu.

#Reyting sonuçları
#Uyanış: Büyük Selçuklu
#TV
3 yıl önce