|

60 kiloluk tümörden kurtuldu

57 yaşındaki ABD vatandaşı Roger Logan'ın karnındaki 60 kiloluk tümör başarılı bir operasyonla alındı. Kargo kamyonuyla ameliyata götürülen Logan, oturmakta bile güçlük çekiyordu. Doktorların yaşama şansının yarı yarıya olduğunu söylemesi Logan'ı ameliyattan caydırmadı. Yaşlı adam, ameliyattan sonra 'Ayaklarım yıllardır birbirine değmemişti' dedi.

Yeni Şafak
11:22 - 8/02/2017 Çarşamba
Güncelleme: 11:35 - 8/02/2017 Çarşamba
Diğer
57 yaşındaki adam ölüm riskine rağmen ameliyat olmak istedi.
57 yaşındaki adam ölüm riskine rağmen ameliyat olmak istedi.

10 senedir karnındaki devasa kitleyle yaşayan Roger Logan, kurtulma şansının yüzde 50 olduğu ameliyattan başarıyla çıktı. 60 kiloya ulaşan tümör Logan'ın vücudundan alındı. Tümör o kadar büyümüştü ki, Logan otururken bile yere kadar uzanıyordu. Logan, ağırlığı 60 kiloya ulaşan tümör ile doğru düzgün yürüyebilmek için ensesinin arkasına 3 tane çanta asarak, ağırlığı dengelemek zorunda kalıyordu.



Kargo kamyonuyla ameliyata taşındı


Doktorlar, ameliyatın çok riskli olduğunu, Logan'ın kurtulma şansının %50 olduğunu belirtti. Ancak Logan bu riski göze alarak ameliyatı kabul etti. Logan, California'dan hastaneye 40 saat boyunca kargo kamyonu tarafından taşındı.Ameliyatı başarılı geçen Logan'ın son görüntüsüne hastanede ulaşıldı. Daily Mail'İn haberine göre; Logan, "Ayaklarım yıllardır birbirine değmemişti. Şimdi bir aradalar" diyerek mutluluğunu dile getirdi. Evine dönüş yolunda olan Logan, hiç ümidi kesmediğini de belirtti.





#Roger Logan
7 yıl önce