|

Ahmet Kural adliye çıkışı yuhalandı

Sıla Gençoğlu'nun "darp, tehdit, dayak" gibi suçlarla şikayetçi olduğu ve 3 aylık koruma kararı aldırdığı Ahmet Kural adliyeye gelerek ifade verdi. "Asılsız iftira, yargısız infaz yapanlara şunu söylüyorum, haksız olmak haksızlığa uğramaktan daha acıdır" diyen Kural, adliye çıkışı yuhalandı.

Yeni Şafak
15:38 - 5/11/2018 Pazartesi
Güncelleme: 16:36 - 5/11/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Ahmet Kural
Ahmet Kural

Ahmet Kural, adliyeye gelerek Sıla'yı darp ettiği iddialarıyla ilgili ifade verdi. Adliye çıkışı şu açıklamayı yaptı:

"Türk adaletine güveniyorum. Benim için yeni bir başlangıç her anlamda. Adımın böyle bir konuyla anılmasını hiç istemiyorum. Özür diliyorum. Asılsız iftira, yargısız infaz yapanlara şunu söylüyorum. Haksız olmak haksızlığa uğramaktan daha acıdır."




Sıla'nın avukatını şikayet edeceğim

Ahmet Kural'ın avukatı Sibel Aydın ise şu açıklamayı yaptı:

"Sadece yargı mercilerine ifade vereceğimizi söyledik. Biz şu anda sayın savcımıza ifadelerimizi verdik. Müvekkilim ifadesini anlattı. Farklı bir algı yaratılmıştır. İfadesinden de bu açıkça anlaşılacaktır. Adil savunma hakkına herkesin saygı duyması gerekiyor. Sıla hanımın avukatıyla ilgili meslektaşımı İstanbul Barosu'na şikayet edeceğim. Herhangi bir asılsız itham, iftira hakaret nedeniyle uğrayacağı her türlü konuda yasal sürece yarından itibaren derhal başlayacağız."


#Ahmet Kural
5 yıl önce