|

Alişan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a verdiği sözü yerine getiriyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a evleneceğine dair söz veren ünlü sanatçı Alişan, oyuncu Buse Varol ile dünyaevine girecek. 5 Mayıs'ta evleneceğini duyuran Alişan'ın düğününe Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılması bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz yıl sanatçıya düğüne katılacağına dair söz vermişti.

Yeni Şafak
13:15 - 19/01/2018 Cuma
Güncelleme: 15:43 - 19/01/2018 Cuma
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Alişan'dan evlenmesi için söz alarak, düğününe katılacağını söylemişti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Alişan'dan evlenmesi için söz alarak, düğününe katılacağını söylemişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a evlenmek için söz veren ünlü sanatçı Alişan, en sonunda muradına eriyor. Buse Varol ile nikah masasına oturmaya hazırlanan Alişan, dün Instagram hesabından yaptığı canlı yayın ile 5 Mayıs'ta evleneceğini duyurdu. Aileleri tanışan çift, düğün hazırlıklarına başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Alişan'a ya kız isteme törenine ya da düğününe katılacağına dair söz vermişti.

"Bir sonraki resepsiyona eşimle katılacağım"

Geçtiğimiz yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen resepsiyonda renkli anlar yaşanmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Efendim, söz veriyorum 6 ay içinde evleneceğim, bir daha ki buluşmaya eşimle birlikte geleceğim" diyen Alişan söz vermişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ece Erken'i "Bu çocuğu artık evlendir" diye görevlendirdi. Konuyla ilgili Instagram hesabından konuyla ilgili bir paylaşımda paylaşımda bulunan Alişan, "Söz ağızdan çıktı bir kere geriye dönüş yok" yazmıştı.


#Alişan
#Recep Tayyip Erdoğan
#Buse Varol
6 yıl önce
default-profile-img