|

Alışveriş

00:00 - 28/03/2009 السبت
Güncelleme: 22:20 - 27/03/2009 الجمعة
Yeni Şafak
Alışveriş
Alışveriş
Akdeniz insanının sıcaklığı

Defacto'nun 2008-2009 Sonbahar Kış koleksiyonuna ait ince ve kalın dokumalarda birbirinden şık, çeşit çeşit, renk renk hırkalar Akdeniz esintilerini Türk giyim tarzına taşıyan genç marka Defacto'nun mağazalarında sizleri bekliyor. Akdeniz insanının sıcaklığını tasarımlarındaki renk zenginliğinin yanı sıra müzik ve güler yüzlü personeli ile bütünleştiren, kendine özen gösteren, rahatından ödün vermeden her ortamda şık ve modern görünmek isteyenlerin tercihi olan Defacto'ya uğrayın mutlaka zevkinize göre bir hırka bulacaksınız…


Bebeğinizin sesi telefonda

Siemens Gigaset ev telefonlarının “oda dinleme özelliği” ev telefonunuzu bebek telsizine çeviriyor. Bu özellik aktive edildiğinde telefon odanın içindeki seslere duyarlı hale geliyor ve herhangi bir ses algıladığında kaydedilen numarayı arayarak 90 sn boyunca bu sesleri dinletiyor. Örneğin cep telefonunuzu arayarak bebeğinizin uyandığını haber verebiliyor. Bunun için el cihazını bebeğinizin yatağına 1-2 metre uzaklığa koymak, en iyi performansı almak için yeterli oluyor.


Yağmurda elinizin altında bir dost

Baharın tazeliğini kucaklamaya başladığımız şu günlerde sizleri ıslanmaktan koruyacak sağlam, şık ve rengarenk şemsiyeler Rubenis'ten… Geniş bir renk yelpazesine sahip Rubenis şemsiyeleri sizlere birbirinden trend, şık desen alternatifleri sunuyor. Koyu renklerin dışında cıvıl cıvıl renkleri ile yağmurlu günlerin gri havasında Rubenis şemsiyenizin ışıltısı ile fark yaratın.


GEZER'le rengarenk bir yaz

Bu yıl ayakkabıya hızlı bir giriş yapan Gezer, bahar ve yaz için kadınlara rengarenk, çok şık ve rahat edebilecekleri modeller hazırladı. Babetten spor ayakkabıya, günlük modellerden klasik modellere her zevke ve bütçeye uygun ayakkabılar Gezer'de sizleri bekliyor. Yazın vazgeçilmezi terlikler de şıklığınızı her mekanda tamamlamaya hazır. Gezer ayakkabı ve terlikleri bu yaz ayağınızdan hiç çıkmayacak.


Ekose şıklığı değişmez!

Burberry, Beat parfümlerinden ilham alarak tasarladığı yeni ekose desenli bayan koleksiyonu ile yaza damgasını vurmaya hazırlanıyor. Sezonun it bag'i “The Lowry bag” yeni ekose desenli olan seçeneği ile de sezonun favorileri arasında.


٪d سنوات قبل