|

Almanya bu adamın peşinde

Berlin'deki Noel pazarında insanlara zehirli içki ikram eden adam polisi alarma geçirdi. 13 kişiyi zehirleyen şahsın robot resmi her yere dağıtıldı, yakalanması için 1000 avro ödül konuldu

00:00 - 16/12/2011 Cuma
Güncelleme: 22:44 - 15/12/2011 Perşembe
Yeni Şafak
Almanya bu adamın peşinde
Almanya bu adamın peşinde
ÇOCUK YALANIYLA KANDIRDI

Almanya'nın başkenti Berlin'deki Noel pazarlarında zehirli bir içki ikram eden kişi, polis tarafından çizilen robot resimle aranıyor. Polis, yeni çocuk sahibi olduğu yalanıyla insanlara zehirli bir içki dağıtan şahıstan 13 kişinin şikayetçi olduğunu bildirdi. Robot resmi gazetelerde de yayımlanan kişinin 40 ila 45 yaşlarında, 1,80 metre boyunda, koyu sarı kısa saçlı olduğu, koyu renkli bir montla koyu renkli bir pantolon giydiği belirtildi. Bu kişiyi görenlerin polise gitmeleri istendi.

ÜLKE GENELiNE YAYILMA KORKUSU

Bild'in haberine göre, bir hasta bakıcı, kendisinin ve kız arkadaşının zehirli karışımı içtikten sonra fenalaştığını söyledi. Bu kişinin, doktor olduğunu söyleyerek, genç kızları sözde kliniğine götürmeye kalkıştığı, çevreden başkalarının gelmesi üzerine olay yerinden kaçtığı öğrenildi. Polis, bazen Noel Baba kıyafeti giyen şahsın ülke çapında faaliyet göstermesinden endişe ederken, Noel pazarlarının yöneticisi Charles Blume, zanlının yakalanması için 1000 avro ödül koydu.



12 yıl önce