|

Ameliyat masasından nikah masasına

Çankırı'da geçirdiği trafik kazası sonucu düğün törenleri ertelenen çifte hastanede nikah kıyıldı. Neriman Kayar ve Yusuf Bahadır çiftinin nikah şahitliklerini ise Çankırı protokolü yaptı.

İha
00:00 - 9/03/2013 Cumartesi
Güncelleme: 18:22 - 9/03/2013 Cumartesi
Yeni Şafak
Ameliyat masasından nikah masasına
Ameliyat masasından nikah masasına

Bayramören Sağlık Merkezinde ebe olarak görev yapan Neriman Kayar (37), eğitim çalışması için çıktığı görev sırasında trafik kazası geçirince, nişanlısı Yusuf Bahadır'la (48) 2 Mart Cumartesi günü yapılması planlanan nikah törenini ertelemek zorunda kaldı.

Geçirdiği kaza sonucu omuriliğinde ve vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluşan Kayar, Çankırı Devlet Hastanesi''nde yapılan ameliyatın ardından nişanlısı ile nikah masasına oturdu.

Hastane konferans salonunda düzenlenen törende, odasından tekerlekli sandalyeyle alınan gelin Kayar ile damat Bahadır'ın nikahını Belediye Başkanı İrfan Dinç kıydı. Çiftin şahitliklerini ise Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, AK Parti Çankırı milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Orhan Koç, Çankırı Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Mehmet Tahiroğlu ve Başhekim İsmail Çağatay Topçu yaptı.

Çiftin pasta kestiği nikah törenine, gelin ve damadın akrabaları ve arkadaşlarının yanı sıra hastane personeli de katıldı. Renkli görüntülere sahne olan nikah töreninde, çiftin mutlulukları gözlerine yansıdı.

En zor günlerinin mutlulukla sonuçlandığını ifade eden gelin Neriman Bahadır, kaza sonucunda kaburgasında 4-5 kemikte kırık meydana geldiğini ve zor bir operasyonun ardından hayatının en mutlu günlerinden birini yaşadığını kaydetti.

Sağlık durumunun iyiye gittiğini ifade eden Bahadır, "Hastanede de olsa nikahımızın kıyılmasından çok mutluyum. Bizi yalnız bırakmayan hastane personeli ve ailelerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Hastanede kıyılan nikahın kendileri için büyük bir moral kaynağı olduğunu ifade eden Damat Yusuf Bahadır ise hastanede nikah kıymayı nişanlısına kendisinin önerdiğini anlatarak, "Nikahımızın hastanede olmasını nişanlımın tedavi sürecinde moralinin artması için istedim. Gördüm ki nişanlımın morali çok daha iyi oldu" diye konuştu.


11 yıl önce