|

Annesini ilk kez gördü

ABD'de dünyada nadir görülen bir göz hastalığı nedeniyle etrafındaki her şeyi yalnızca bir karartı olarak gören Leopold isimli bebeğe yeni bir gözlük takıldı. Gözlük takıldıktan sonra annesinin "Merhaba tatlım" sözünü duyan ve annesini ilk kez gören Leopold'un mutluluğu kameralara yansıdı.

Yeni Şafak
11:17 - 8/04/2016 Cuma
Güncelleme: 08:17 - 8/04/2016 Cuma
DHA

ABD' nin Seattle kentinde, çok ender görülen bir hastalık nedeniyle doğduğu günden beri dünyayı sadece karartı şeklinde gören bebeğin yeni bir gözlükle annesini ilk kez gördüğü anda yüzüne yansıyan mutluluğu işte böyle görüntülendi.



Leopold adlı bebek okülakütanöz ablinizm adı verilen ve çok ender görülen bir hastalıkla dünyaya geldi. Bu hastalık insanın saç ve deri renginin yanında gözlerini de etkilediği için bebek çevresindekileri ancak birer karartı şeklinde görebiliyordu.


Görüntülerde, Leopold bebeğin özel gözlüğün takılmasından sonra ilk anda şaşırdığı görülüyor. Annesinin "Merhaba tatlım" sözünden sonra gözlerini yeniden kaldıran bebek bu kez annesini görüyor ve o andaki mutluluğu kameraya işte böyle yansıyor.








#ABD
#SEattle
8 yıl önce