|

Aref Ghafouri'nin sağlık durumu hakkında açıklama

Antalya’da dün 'kobra' cinsi yılanın ısırdığı illüzyonist gösterileriyle tanınan İran asıllı Türk vatandaşı Aref Ghafouri, vize sorunun aşılmasının ardından tedavi için Mısır’a gönderilmişti. Bu arada Aref'in sağlık durumunun düne göre daha iyiye gittiği ve yılanın ısırdığı sağ kolundaki şişliğin inmeye başladığı açıklandı. Genç illüzyonist yapılan ilk müdahaleyle zehrin vücuduna yayılmasına engellendiği öğrenildi.

Yeni Şafak
09:16 - 17/07/2018 Salı
Güncelleme: 10:39 - 17/07/2018 Salı
IHA
Antalya İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür, Aref'in sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.
Antalya İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür, Aref'in sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Antalya İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür, illüzyonist gösterilerinde kullandığı 'kobra' cinsi yılanın ısırdığı, İran asıllı Türk vatandaşı Aref Ghafouri'nin (29) sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Sağlık durumu iyiye gidiyor

Ghafouri'nin sağlık durumunun düne göre daha iyiye gittiğini belirten Dr. Hülür, yılanın ısırdığı sağ kolundaki şişliğin de inmeye başladığını söyledi.

  • Ghafouri'nin sağlık değerlerinde anormallik görülmediğini, tedaviyle ilgili her türlü girişimin yapıldığını kaydeden Dr. Hülür; ısırmanın 'ikinci evre yılan sokması' olarak değerlendirildiğini, sokulan bölgede 'lokal zehirlenme' olduğunu ve bütün vücuda yayıldığını düşünmediklerini dile getirdi.

Panzehrin bulunup, Türkiye'ye getirilmesi için Sağlık Bakanlığı nezdinde girişimlerin sürdüğünü kaydeden Dr. Hülür, yardımcılarından birinin de hastanede gelişmeleri yakından izlediğini söyledi. Dr. Ünal Hülür, Aref Ghafouri'nin sağlık durumuyla ilgili detaylı açıklamanın gün içinde yapılacağını bildirdi.

#Sihirbaz
#Gösteri
#Kobra
#Panzehir
6 yıl önce