|

ASUS farkıyla yepyeni bir deneyim

Abdulkadir Önder
00:00 - 30/07/2011 Cumartesi
Güncelleme: 22:01 - 29/07/2011 Cuma
Yeni Şafak
ASUS farkıyla yepyeni bir deneyim
ASUS farkıyla yepyeni bir deneyim

ASUS, şimdi de eğlence ve oyunun zevkini doruklara ulaştıracak masaüstü PC'lerini Türkiye pazarına sunuyor.

ASUS'un kalitesi ve deneyiminin birleşimi olarak öne çıkan masaüstü bilgisayarlar oyuncu (CG serisi) ve eğlence (CM serisi) serileri olarak 2 farklı kategoride kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

Oyunlarda Büyük Zaferler Sizi Bekliyor (CG Serisi)

ASUS'un oyuncular için tasarladığı CG serisi 2. Nesil Intel® Core™ işlemci ve ASUS'a özgü özelliklerle dolu grafik çözümleri ile birlikte geliyor.


HP ve Dr. Dre gerçek müziğe hayat verdi


Dr. Dre tarafından geliştirilen Beats Audio ses teknolojisi, HP'nin özel serisinde hayat buldu. Sınırlı sayıda Türkiye'de satışa çıkacak olan HP Envy Beats serisi bin 440 USD'den başlayan fiyatlarla “hayatım müzik” diyenlerle buluşacak. HP'nin üst segment ürün kategorisi olan Envy'nin özel modeline bu yeni sistemi entegre etti. HP bu ürünü ile teknoloji tutkunu müzikseverlere dijital müzikten daha yüksek ses kalitesi elde etme şansı sunuyor. En son ses teknolojisiyle birlikte güç ve performansı bir arada sunacak şekilde tasarlanıp geliştirilmiş olan HP Envy Beats Edition, hem iş hem de eğlence için ideal bir ürün olma özelliği taşıyor.

HP ve Dr. Dre arasında yapılan anlaşma sonucunda ortaya çıkan HP Envy Beats Edition, stüdyoda kayıt edildiği kalitede müzik dinleyebilme ve canlı performans kadar yüksek kalitede ses deneyimi sunuyor. HP Envy Beats Edition'da ses, mevcut olduğu sistemin ayrı bir ünite içinde yer alması ile diğer sistemlerin dijital sinyallerden izole oluyor. Ayrıca HP Envy Beats Edition'ın kulaklık girişinde metal kullanılmaması sayesinde oluşabilecek ekstra sesleri yok ediyor.



13 yıl önce