|

At küçük çocuğun parmağını koparıp çiğnedi

Annesiyle çiftliğe giden 1 yaşındaki çocuk atları beslemek isterken annesinin hatası yüzünden parmağından oldu. Küçük çocuk elleriyle bir ata saman yedirirken at çocuğun parmağını ısırdı. Parmağı alıp hemen hastaneye koşan anne Liu Ching-Wen, ikinci şoku yaşadı. At, parmağı çiğnediği için bakteri ihtimaline karşı parmak çocuğun karnına dikildi.

Yeni Şafak
09:42 - 30/03/2017 Perşembe
Güncelleme: 10:02 - 30/03/2017 Perşembe
Diğer
Küçük çocuk çitlerin arkasına sarkması sonucu yaralandı.
Küçük çocuk çitlerin arkasına sarkması sonucu yaralandı.

Annesiyle çiftliğe giden 1 yaşındaki çocuk atları beslemek isterken annesinin hatası yüzünden parmağından oldu. Tayvan'da gerçekleşen olayda anne Liu Ching-wen, yasak olmasına rağmen oğlunu çitlerin arkasına sarkıttı. Büyük bir at çocuğun elinde samanları yerken işaret parmağının yarısını ısırarak kopardı. Bir anda panikleyen Liu, kopan parmağı aldı ve küçük çocuk ambulansla hastaneye kaldırıldı.



Bakteri ihtimali korkuttu


Daily Mail'in haberine göre 3 saat süren operasyondan sonra doktorlar parmağın hemen dikilmemesine karar verdi. Çünkü at tarafından çiğnenen parmakta zararlı bakteriler olabilirdi. Doktorlar parmağın yerine dikildikten sonra eski sağlıklı haline dönebileceğini söyledi.










#Tayvan
7 yıl önce