|

Babasını ilk kez anlattı: Beni görür görmez ağladı

İbrahim Tatlıses'e babalık davası açan Dilan Çıtak'ın, Cem Çıtak'ın soybağını reddetmesi gerekiyor. Çıtak ve Tatlıses soy adlarını birlikte kullanmak isteyen Dilan Çıtak, babasıyla olan ilişkisini şu sözlerle anlatıyor: Beni görür görmez ağladı, güzeldi, çok heyecanlıydı.

Yeni Şafak
11:47 - 26/11/2017 Pazar
Güncelleme: 12:37 - 26/11/2017 Pazar
Diğer
Dilan Çıtak, Tatlıses soyadını almak için bu hafta mahkemeye başvurdu.
Dilan Çıtak, Tatlıses soyadını almak için bu hafta mahkemeye başvurdu.

İbrahim Tatlıses’in 1,5 yıl önce kızı olduğunu kabul ettiği Dilan Çıtak, Tatlıses soyadını almak için bu hafta mahkemeye başvurdu. Ünlü türkücü mahkemede “DNA testine gerek yok” dese de, Dilan iki soyadını da kullanmak istediğinden süreç uzadı.

Kendisini annesinin eşi Cem Çıtak'ın büyüttüğünü ve 19 yıl babalık yaptığını söyleyen Dilan Çıtak, soyadından vazgeçmeyeceğini anlattı. Hürriyet'in haberine göre, babasıyla ilk buluşmasını anlatan Dilan Çıtak, şöyle konuştu:

  • "Beni görür görmez ağladı. Güzeldi. Çok heyecanlıydı. Bir anda ısınamıyorsunuz. Biraz zaman geçmesi gerekiyor. Ama şimdi zaman geçtikçe özlüyorum. Babam sırnaşıklığı sevmiyor ama ben uyuzluk ediyorum. 'Baba ne yapıyorsun, beni özlemedin mi' diye arıyorum. Ama ilk başta böyle bir şey yoktu."

#İbrahim Tatlıses
#Dilan Çıtak
6 yıl önce