|

Batik bu kış güneşden de sıcak...

Dinamik, şık, modern bayanlara Back to black, Street Cred, Hippie, Gothic ve Party temalarıyla farklı farklı koleksiyonlar sunan Batik, müşterilerini bu sezon da kalitesi ve uygun fiyatlarıyla şımartıyor...

00:00 - 9/11/2008 Sunday
Güncelleme: 21:16 - 8/11/2008 Saturday
Yeni Şafak
Batik bu kış güneşden de sıcak...
Batik bu kış güneşden de sıcak...

Batik'in 2008-2009 koleksiyonu 40'lardan 70'lere giyim tarzlarını günümüz kadınları için harmanlıyor.


Çingeneler zamanı

Koleksiyonda göze batan çiçekli kumaşlar, kadınsı elbiseler ve bluzlarda klasik gruplarda kullanılıyorken, moda kalıplarda “Hippy” temalarına renk katıyor. 70'lerin Doğu Avrupası'ndan geri gelen şal desenlerİ ve karışık desenler, “Hippy” temalarında zengin renk paletleri oluşturuyor.


Paçalar konuşuyor

Kısa paça yüksek belli pantolonlar, uzun paça 40'ların esintisi ve 70'lerden etkilenmiş bol paça ön dikişleri belli olan, boyu ayakkabı kapatacak şekilde jeanler ve pantolonlar, üst grupların anahtar konbinlerini oluşturmakta büyük kolaylık sağlıyor.Kışın en önemli dış giyim unsurlarından pelerin hırkalar, örme pançolar, arkası pelerin şeklinde modellerde sıkça görülüyor.


Siyah Her Zaman Siyahtır...

Siyahtan gelen siyahla konbinlenebilen renkler ve mat, parlak farklı materyallerden oluşan koleksiyonda, kışa damgasını vuracak cashmere trikolar ve uzun kalın görüntülü ancak hafif hırkalar şıklığı tamamlıyor.



15 years ago