|

Beklenen film vizyonda: Dev kadro beyaz perdeyi sallayacak

Oscar ödüllü yönetmen Quentin Tarantino’nun son filmi olan “Bir Zamanlar Hollywood'da” (Once Upon a Time In Hollywood) en sonunda vizyona girdi. Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie ve Al Pacino gibi isimleri bir araya getiren film, ABD’de vizyona girdikten sonra 115 milyon 331 bin dolar hasılat elde etmişti.

11:47 - 23/08/2019 الجمعة
Güncelleme: 12:27 - 23/08/2019 الجمعة
Yeni Şafak
Brad Pitt, Leonardo DiCaprio ve Al Pacino
Brad Pitt, Leonardo DiCaprio ve Al Pacino

ABD’li film yönetmeni, oyuncu ve iki Oscar ödüllü senarist Quentin Tarantino’nun son filmi “Bir Zamanlar Hollywood'da” (Once Upon a Time In Hollywood) aylardır merakla bekleniyordu.


Dev kadro aynı filmde buluştu

Filmi meraklı kılan Tarantino yapım olmasının yanı sıra dev oyuncu kadrosu. Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie ve Al Pacino gibi isimleri belki de ilk kez aynı filmde göreceğiz.

  • Filmi dört gözle bekleyenler için kısaca filmden bahsedelim:
  • Filmdeki olaylar, 1969 yılında geçen filmde Rick Dalton adındaki televizyon aktörünün film sektörüne girmeye çalışmasıyla başlıyor. Western bir dizide oyunculuk yapan Dalton, dizi sektörünü bırakarak film sektörüne adım atmak ister. Dalton’un dublörü Cliff Booth da onu film sektörüne girmesi konusunda onu destekler.
  • Artık genç değiller
  • Filmin başrol oyuncusu Leonardo DiCaprio, eski bir Western yıldızı olan Rick Dalton karakterini canlandırırken onun dublörü Cliff Booth da Brad Pitt tarafından canlandırılmış. İkilinin aynı filmde buluşması sevenlerini heyecanlandırıyor. Ancak yeteri kadar genç olmadıkları için film sektöründe iş bulmaları oldukça zor oluyor.

Tarihi karakterler işleniyor

Sharon Tate ise bu sektöre girmek isteyen Rick’in komşusu. Tate’i filmde Margot Robbie canlandırıyor. Hollywood’da aktör olmak için Sharon Tate ve 4 arkadaşının Charles Manson tarikatından kurtulmaları gerekiyor. Bu tarikat, Danton’un Hollywood’da ilerlemesini durdurmak için onlara birçok zarar vermeye çalışacak.



Filmde Sharon Tate, Steve McQueen, Sam Wanamaker, Bruce Lee ve Roman Polanski gibi de ünlü tarihi karakterler yer alıyor.


#Quentin Tarantino
#Once Upon a Time In Hollywood
#Leonardo DiCaprio
#Brad Pitt
#Margot Robbie
#Al Pacino
#Bir Zamanlar Hollywood'da
٪d سنوات قبل