|

Black Mirror'ın beşinci sezonu ertelendi

'Black Mirror: Bandersnatch'in yapımcısı Annabel Jones, gelmesi beklenen yeni sezonun, interaktif 'Bandersnatch' bölümünün çekimlerinin uzun sürmesi sebebiyle ertelendiğini açıkladı.

Yeni Şafak
14:39 - 2/01/2019 Çarşamba
Güncelleme: 14:49 - 2/01/2019 Çarşamba
Yeni Şafak
​Black Mirror
​Black Mirror

Netflix, Aralık ayını ve 2018'i hayranlarına yeni bir bölüm hediye ederek bitirdi. İzleyici tercihine göre farklı sonuçlara sahip bu interaktif bölüm oldukça çok konuşuldu.

Ancak böyle güzel bir bölümün arkasından bir kötü haber geldi; Yeni sezon beklediğimiz tarihten daha geç gelecek.

Bu gecikmenin sebebi ise gelen açıklamaya göre Bandersnatch'in çekimlerinin çok uzun sürmesi. Dizi 2019 yılında kesin yayınlanacak şekilde planlansa da tam yayın tarihi henüz bilinmiyor.

Black Mirror

Black Mirror, ilk iki sezonuyla büyük ses getirdikten sonra Netflix tarafından satın alındı ve sonrasında gelen sezonlar Netflix yapımıydı.

Kimi izleyiciler Netflix'in satın almasının dizi için kötü bir adım olduğunu düşünse de gelen her sezonun bir öncekinden daha sarsıcı ve başarılı olduğunu söylemek mümkün.

Son bölüm olan Bandersnatch'in sunduğu enteresan deneyimi de işin içine katarsak, Black Mirror bir süre daha döneminin en iyi dizileri arasında anılmaya devam edecek gibi duruyor.

#Black Mirror
#Bandersnatch
#Netflix
5 yıl önce