|

Bok böceği sorusu gülme krizine soktu: Soruyu okuyamadı

Kim Milyoner Olmak İster'de dün akşam yarışmacıya yöneltilen 60 bin lira değerindeki bok böceği sorusu Murat Yıldırım'ı gülme krizine soktu. Soruyu ikinci kez okurken de kendisini tutamayan sunucu seyircilerden de moral alkışı istedi. Yarışmacı sorulan soruya acele edip, yanlış cevap vererek elindeki 30 binden de oldu.

Yeni Şafak
10:58 - 15/01/2019 Salı
Güncelleme: 10:59 - 15/01/2019 Salı
Yeni Şafak
Murat Yıldırım, kendisini gülmekten alamayınca stüdyo bir anda kahkahaya boğuldu.
Murat Yıldırım, kendisini gülmekten alamayınca stüdyo bir anda kahkahaya boğuldu.

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 60 bin lira değerindeki bok böceği sorusunu okumakta zorlanan Murat Yıldırım, kendisini gülmekten alamayınca stüdyo bir anda kahkahaya boğuldu.

Kendisini tutamadı moral alkışı istedi

Soruyu ikinci kez okurken de kendisini tutamayan sunucu seyircilerden de moral alkışı istedi. Murat Yıldırım soruyu baştan okumaya karar verdi.

  • Soru şuydu: Yapılan bir çalışmaya göre, bir bok böceği türünün kendi vücut ağırlığına kıyasla çekebileceği yük, 70 kiloluk bir insanın yaklaşık kaç kg kaldırmasına eşittir? Soruyu sorunsuz okuyunca 'Bana bir alkış lütfen' diye ekledi.

60 bin liralık soruydu

Yarışmacı sorulan soruya acele edip, yanlış cevap vererek elindeki 30 binden de oldu. 8 bin kilo seçeneğine karar verdi. Genç yarışmacı 15 bin TL ödülle yarışmadan ayrıldı.


#Kim Milyoner Olmak İster
#Yarışma
#Bok Böceği
5 yıl önce