|

Bora Duran da CHP'yi geri çevirdi

Daha önce Yıldız Tilbe'nin 'Kandıramazsın Beni' adlı şarkısına talip olan CHP, 'Bana Bir Masal Anlat Baba' şarkısının bestecisi Cengiz Onural'dan da hayır cevabını almıştı. CHP'nin şimdi de 'Bana doğru' şarkısını kullanmak için sanatçı Bora Duran'ın kapısını çaldığı ancak olumsuz yanıt aldı.

Yeni Şafak
11:11 - 17/03/2019 Pazar
Güncelleme: 11:20 - 17/03/2019 Pazar
Yeni Şafak
Bora Duran
Bora Duran

CHP, seçim şarkısı için sanatçıların kapısını çalmaya devam ediyor. Geçtiğimiz seçimlerde CHP, Yıldız Tilbe'nin 'Kandıramazsın Beni' adlı şarkısına talip olmuş ama sanatçı şarkısının kullanılmasına izin vermemişti. Ayrıca 'Bana Bir Masal Anlat Baba' şarkısına da talip olan CHP, besteci Cengiz Onural'ın hayır cevabıyla karşılaştı.

Sabah'tan Hakan Uç, "CHP için şarkı önerisi" başlığıyla yayımlanan yazısında CHP'nin Bora Duran tarafından da reddedildiğini yazdı. Uç, olayı şöyle anlattı:

"CHP'nin bu kez kapısını çaldığı sanatçı Bora Duran oldu. Popçunun son dönemde popüler olan 'Bana Doğru' adlı şarkısını isteyen parti yetkilileri, bu görüşmeden de eli boş döndü. İstediği hiçbir şarkıyı alamayan CHP için o zaman bir şarkı da benden gelsin: Ellerim bomboş, yüreğimde bir sızı."

#CHP
#Bora Duran
#Seçim Şarkısı
5 yıl önce