|

Box Office Çiçero'yu satış tablosundan çıkardı: Mustafa Uslu'dan açıklama gecikmedi

Yapımcılığını 'Ayla' ve 'Müslüm' filmleriyle öne çıkan Mustafa Uslu'nun üstlendiği 'Çiçero' filmi vizyonda bulunduğu 8. hafta sadece 441 kişiyi sinema salona çekebilmişken bu rakamlar 9. hafta 84 bin kişiye yükseldi. Sebebi ise bilet fiyatlarının 1 TL'ye düşürülmesi. Box Office, Çiçero filminin biletlerinin 1 TL'ye satılmasından dolayı filmi satış listesinden çıkardı. Bunun ardından Uslu'dan açıklama gecikmedi.

Yeni Şafak
10:11 - 26/03/2019 Salı
Güncelleme: 10:20 - 26/03/2019 Salı
Yeni Şafak
Yapımcı Mustafa Uslu
Yapımcı Mustafa Uslu

Ayla ve Müslüm filmleriyle yakaladığı başarıyla adından sıkça söz ettiren yapımcı Mustafa Uslu, bu kez de Çiçero filminin gişe rakamlarını artırmak için bilet fiyatlarını düşürmesiyle gündeme geldi.

Box Office, Çiçero filminin biletlerinin 1 TL'ye satılmasından dolayı filmi satış listesinden çıkardı. Bunun ardından Uslu'dan açıklama gecikmedi.

İşte, Mustafa Uslu'nun açıklaması:
  • "Ayla filmi için hayatında hiç sinemaya gitmemiş öğrenciler adına Kültür Bakanlığı’yla bir anlaşma yapmıştık. Orada da biletler tanesi 30 kuruştan satılmıştı. Box Office bunu da verilere eklememişti.
  • Çiçero için de benzer durum söz konusu. Bu film için de kostümlerimizi hazırlayan firmayla böyle bir anlaşma yaptık. Bizden bedelsiz 100 bin bilet istemişlerdi. Biz de 1 TL’den verebileceğimizi söyledik. O 100 bin kişinin de 80 bini filmi izlemiş ve bu 3-4 aya yayılmış bir süreç. Bordrolarımıza da bunu yeni işlediğimiz için şimdi yansıtabildik."
#Mustafa Uslu
#Çiçero
#Box Office
5 yıl önce