|

Bruce Wayne'in dedektif olduğu Batman geliyor

Batman filmlerinde Kara Şövalye ağırlıklı olarak süper kahraman olarak anlatıldı ve özellikleri ile öne çıkartıldı. Ancak Matt Reeves'in yönetmenliğini yapacağı son Batman filminde Bruce Wayne, bir süper kahramandan çok bir dedektif olarak beyazperdeye aktarılacak.

Yeni Şafak
15:30 - 30/06/2017 Cuma
Diğer
Bruce Wayne, bir süper kahramandan çok bir dedektif olarak beyazperdeye aktarılacak.
Bruce Wayne, bir süper kahramandan çok bir dedektif olarak beyazperdeye aktarılacak.

Matt Reeves'in yönetmenliğini yapacağı son Batman filminde Bruce Wayne, bir süper kahramandan çok bir dedektif olarak beyazperdeye aktarılacak.


Geçtiğimiz şubat ayında Matt Reeves'in yönetmen olarak Ben Affleck'in yerini alacağı açıklanmadan önce, Affleck karakter için kendi fikirleri hakkında yorum yapmıştı. Affleck, karakterin "dünyanın en büyük dedektifi" olarak sunulacağını ve klasik 1941 film-noir Malta Şahini gibi filmlerle pek çok yönden benzerlik göstereceğini söylemişti.

Reeves, son filmi

Maymunlar Cehennemi: Savaş

hakkında Buzz ile yaptığı röportajda Batman’de ele alacağı Bruce Wayne vizyonundan bahsederken, "Bence bu sefer, Batman'ın dedektif yönü ağır basan bir versiyonunu yapmak için bir şansımız var; bu bakış açısı, sizi Bruce Wayne’in kafası ve kalbindekilerle çok daha bağlanmanızı sağlayacak" dedi.

#Bruce Wayne
#Batman
#Matt Reeves
7 yıl önce