|

Bu defa insan köpeği ısırdı!

Gazetecilerin ‘Köpek insanı ısırırsa haber olmaz. İnsan köpeği ısırırsa haber olur’ anlayışı gerçek oldu. İngiltere’nin Manchester kentinde yaşanan bir olayda polis memuru Gareth Greaves ve polis köpeği Theo, aranan bir şahsı gözaltına almaya çalışırken kaçmaya yeltenen şahıs, köpeğin kafasını ısırdı.

Yeni Şafak
16:43 - 2/08/2017 الأربعاء
Diğer
Gareth Greaves ve polis köpeği Theo, aranan bir şahsı gözaltına almaya çalışırken kaçmaya yeltenen şahıs, köpeğin kafasını ısırdı.
Gareth Greaves ve polis köpeği Theo, aranan bir şahsı gözaltına almaya çalışırken kaçmaya yeltenen şahıs, köpeğin kafasını ısırdı.

İngiltere’nin Manchester kentinde yaşanan bir olayda polis memuru Gareth Greaves ve polis köpeği Theo, aranan bir şahsı gözaltına almaya çalışırken kaçmaya yeltenen şahıs, köpeğin kafasını ısırdı. Olayı izleyen bir kişi “Onun kulağını ısır” diye bağırdı.

Karar'ın haberine göre, olay yerine polis ekiplerinin sevk edilmesiyle durum kontrol altına alındı. Hem Theo’yu ısıran hem de ona direktif veren şahıs gözaltına alındı. Olayda polisin dudağı patladı, eli kırıldı. Başından yaralanan Theo ise yediği tekmelerin ardından birkaç günlük tedaviye alındı.

Gözaltına alınan şahsa kamu düzenini bozmaya yönelik suçlama yöneltilse de Theo’ya saldırısı hakkında herhangi bir suçlama yöneltilmedi. Olayın ardından açıklama yapan polis memuru Greaves, görev sırasında yaralanan hayvanlar için bir kanun olması gerektiğine dikkat çekti. Greves, ‘’Theo daha önce de saldırıya uğradı. Bunu yapan kişiye hiçbir suçlama yöneltilmedi. Birçok insan polis köpeklerinin eve bizimle döndüğünü bilmiyor” dedi.

#Gareth Greaves
#​İngiltere
٪d سنوات قبل