|

'Bugün Mehmetçik için çalışıyorum' diyerek yevmiyelerini bağışladılar

Afrin'de devam eden Zeytin Dalı Operasyonu için tüm Türkiye tek yürek oldu. Vatandaşlar askerlere desteklerini her alanda gösterirken Bekard Yemek& Organizasyon,Nimet Catering ve Henien Gıda Pazarlama çalışanları duygulandıran bir kampanyaya imza attı. "Bugün Mehmetçik için çalışıyorum" diyen çalışanlar 1 günlük yevmiyelerini Afrin'e destek için Mehmetçik Vakfı'na bağışladı.

Yeni Şafak ve
00:00 - 18/04/2018 Çarşamba
Güncelleme: 15:11 - 18/04/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Bekard Yemek& Organizasyon,Nimet Catering ve Henien Gıda Pazarlama çalışanları 1 günlük yevmiyelerini Mehmetçik'e gönderdi.
Bekard Yemek& Organizasyon,Nimet Catering ve Henien Gıda Pazarlama çalışanları 1 günlük yevmiyelerini Mehmetçik'e gönderdi.

Zeytin Dalı Harekatı'nın 58. gününde Mehmetçik, Afrin'e Türk bayrağını dikti. İlçe tamamen kontrol altına alınırken, ABD’nin “terör kuşağı” için silahlandırdığı PKK’lı teröristler kaçtı. TSK ve ÖSO üyeleri, Çanakkale destanının yıl dönümünde Türkiye’ye ve Suriyelilere muhteşem bir zafer hediye etti.

Tüm ülke tek yürek olup Afrin'deki zaferi konuşurken vatandaşların Mehmetçiğe desteği sürüyor.
Bekard Yemek & Organizasyon,Nimet Catering ve Henien Gıda
Pazarlama çalışanları da Mehmetçiğe destek olmak için bir kampanya başlattı. Bir günlük yevmiyelerini "
B
ugün Mehmetçik için çalışıyorum
" diyerek bağışlayan çalışanlar 50 bin TL'lik bağışta bulundu.
İnsanlara örnek oldular

Halkın olayı sahiplenmesinden yola çıkarak böyle bir kampanya yaptıklarını söyleyen şirket yetkilileri, insanlara örnek teşkil etmesini istediklerini belirterek şunları paylaştı;

  • Bizler Bekard, Nimet ve Henien çalışanları olarak Afrin'deki operasyon için bir günlük yevmiyelerimizi Mehmetçik Vakfı'na bağışladık. Çalışanlarımızın çoğunluğunun katıldığı kampanya ile 50 bin liralık bir bağış toplandı. Bizim amacımız şu; televizyonda haberlerde halkımızın olayı nasıl sahiplendiğini gördük. Bizim gibi çalışanların dikkatini çekmesi için bir kampanya yaptık. Örnek teşkil etsin istedik. Mehmetçik Vakfı'na para yatıralım şehitlerimizin yakınları, gazilerimiz faydalansın.
'Biz de Mehmetçik için çalıştık'
Askerimiz orada mücadele ederken biz de vatandaş olarak bir gün Mehmetçik için çalışalım istedik. Türkiye'de çalışanların yüzde 10'u kampanya yapsa ciddi bir katkı olur. Farkındalık uyandırmak istedik. "Sağ elin verdiğini sol el bilmeyecek" düsturunu da bilenlerdeniz fakat burada durum farklı. Bundan dolayı duyurmak ve paylaşmak istedik. İnsanlara örnek olmasını arzuladık. Bu dönemde, bu kadar çatlağın olduğu bir dönemde destek olmak istedik. 'Ben bugün Mehmetçik için çalışıyorum' dedik.

Mehmetçik Vakfı, teşekkür etti
  • Mehmetçik Vakfı İstanbul Temsilciliği tarafından 14 Nisan 2018 tarihinde organize edilen etkinlikte, son günlerde vakfımıza yüksek miktarda menkul ve gayrimenkul bağışında bulunan yardımsever bağışçılarımıza Mehmetçik Vakfı Genel Müdürü E. Tümg. Yaşar BAL tarafından madalya ve şilt takdimi yapılarak teşekkür belgeleri verildi. Şehit ve gazi çocuklarının da hazır bulunduğu anlamlı törende duygu dolu anlar yaşandı. Yardımsever, yüce gönüllü bağışçılarımıza şükranlarımızı sunarız.

#Bekard
#Henien
#Nimet
#Afrin
6 yıl önce