|

Bülent Ersoy: Nusret benim çantalarımı taşırdı

Son günlerde giydiği pahalı kürkler ile gündeme gelen ve hayvanseverler tarafından eleştirilen Bülent Ersoy, "Ben bu insanların çok normal olmadığını ve hasta ruhlu insanlar olduğunu düşünüyorum. Bu tip insanlar hayvanların salyalarıyla oynayan insanlar" ifadelerini kullandı. Hayvanseverlerin işletmeci Nusret Gökçe'ye de tepki göstermesi gerektiğini söyleyen Ersoy, ilginç bir açıklamada bulunarak "Nusret eskiden çantamı taşırdı" dedi.

Yeni Şafak
13:08 - 10/03/2019 Pazar
Güncelleme: 13:28 - 10/03/2019 Pazar
Diğer
Nusret Gökçe
Nusret Gökçe

Kürk giydiği için büyük bir kesim tarafından eleştirilen Bülent Ersoy, yaptığı açıklamalarla gelen tepkileri pek de umursamadığını belirtti. Kendisini eleştirenlere Meclis’e gitmelerini söyleyen Bülent Ersoy sözlerine, "Bunu sadece kürk için değil, çanta, yastık ve birçok şey için yapacaklar. Eğer Meclis’e gitmezlerse çok farklı konuşacağım" dedi. Habertürk'ün haberine göre, Nusret Gökçe'nin eskiden kendisinin çantalarını taşıdığını söyleyen Ersoy şöyle konuştu:

  • “Nusret benim eskiden çantalarımı taşırdı. Fakat Nusret'in kazandığı şöhret kendi hakkı ve zekası ile kazanılmış bir şöhrettir çok müstesna bir aklı var. Hayvanseverler o zaman ona karşıda tavır koyacaklar onları da kapatacaklar ama yapabiliyorlar mı? Yapamıyorlar. Onun için alan memnun satan memnun. Benim kürke ihtiyacım yok ben yine alımlı yine güzelim. Ben Ağrı Dağı’nın zirvesinde oturuyor ayaklarımı sallıyorum, aşağıdan sinek vızıltıları geliyor ama ben duyamıyorum."
#bülent ersoy
#nusret
5 yıl önce