|

Burcu Çetinkaya'ya Nurgül Yeşilçay faşizmi!

Oyuncu Nurgül Yeşilçay, Milli Rallici Burcu Çetinkaya'nın evliliği üzerine paylaştığı twitle tepki çekti. Çetinkaya'nın tesettüre girme kararını kabullenemediğini söylemekten çekinmeyen ve özel hayatını eleştiren Yeşilçay'a tepki gösteren kullanıcılar, Burcu Çetinkaya'ya sahip çıktı.

Yeni Şafak
16:19 - 27/09/2015 Pazar
Güncelleme: 13:50 - 27/09/2015 Pazar
Yeni Şafak

Oyuncu Nurgül Yeşilçay, Şanlıurfa'da Mehmet Fatih Bucak ile evlenen Milli Rallici Burcu Çetinkaya'ya Twitter üzerinden çirkin bir eleştiride bulundu. Yeşilçay'ın sözlerine birçok kullanıcı tepki gösterirken, Burcu Çetinkaya'ya sahip çıktı.



Burcu Çetinkaya'nın tesettüre girme kararından duyduğu rahatsızlığı ifade etmekten çekinmeyen Nurgül Yeşilçay, Twitter hesabı üzerinden şu mesajı paylaştı:







Nurgün Yeşilçay'ın daha önce kullandığı ifadeleri hatırlatan bir kullanıcı, "Çocuk doğurmadan önce,"geleneksel isimler vermem ben çocuğuma 'Küp' falan koyacağım ismini deyip,Osman Nejat koymak. Aynı hayat" yorumunda bulunurken, bir başka kullanıcı ise, "Sen o kadar oku, çalış, oyuncu ol, tecrübe edin, kaç yaşına gel daha -de -da ayırmayı becereme. hayal kırıklığı" diye yazdı. Yeşilçay'a tepki gösteren bir başka kullanıcı da, "Siz istediğinizi yapınca özgürlük, başkası yapınca?" diye sordu. Nurgül Yeşilçay, bütün bu tepkiler karşısında sessiz kaldı.




#Nurgül Yeşilçay
#Burcu Çetinkaya
#oyuncu
9 yıl önce