|

Cem Yılmaz'dan takipçisine: Derhal 100 bin lira ver

Usta komedyen Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından kendisine ahkam kesen takipçisine cevap verdi. "Alaycı cevap yazacağına hiç cevap vermese daha saygın olurdu, gözümden düştü resmen bu kibir ve alaycı tavrıyla" paylaşılan diyen takipçisine Yılmaz, "Alaycı cevap yazmadım, olması gerekeni yazdım. Gözünden düşmemek gibi kariyer planım yok sevgili kardeşim. Kenarda durup ahkam keseceğine derhal 100 bin lirayı ver" dedi.

Yeni Şafak
11:13 - 21/03/2019 Perşembe
Güncelleme: 11:35 - 21/03/2019 Perşembe
Yeni Şafak
Cem Yılmaz
Cem Yılmaz

Komedyen Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından kendisine ulaşmaya çalışan bir engelli vatandaş ile arasında geçenlere müdahil olan başka bir kullanıcıya cevap verdi.

"Cem bey iyi geceler! Bu sene Polonya'da düzenlenecek İşitme Engelliler Dünya Basketbol Şampiyonası'na katılabilmemiz için 100 bin Türk lirasına ihtiyacımız var. Eğer bu meblağı 27'sine kadar bulamazsak erkek takımımız şampiyonaya katılamayacak. Destek olur musunuz?" diye istekte bulunan takipçisine Cem Yılmaz, "Gençlik ve Spor Bakanlığı'na başvurmanızı önersem?" yanıtını verdi.

Bunun üzerine başka bir kullanıcı Yılmaz'ın tweetine cevap verdi. "Alaycı cevap yazacağına hiç cevap vermese daha saygın olurdu, gözümden düştü resmen bu kibir ve alaycı tavrıyla" ifadelerine Yılmaz'dan yanıt gecikmedi. Yılmaz, takipçisine şu cevabı verdi:

"
Alaycı cevap yazmadım, olması gerekeni yazdım.Gözünden düşmemek gibi kariyer planım yok sevgili kardeşim. Kenarda durup ahkam keseceğine derhal 100 bin lirayı ver.
"
#Cem Yılmaz
#Komedyen
5 yıl önce