|

Çeyrek asırlık tecrübe

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Genel Başkanı Orhan Aydın, Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Mehmet Kaya ve İstanbul Sanayi Odası (İSO) Başkanı Erdal Bahçıvan, Yeni Şafak'ın 25. yılını tebrik ettiler.

Haber Merkezi
16:36 - 3/05/2019 Cuma
Güncelleme: 16:50 - 3/05/2019 Cuma
Yeni Şafak
Mehmet Kaya - Erdal Bahçıvan - Gürsel Baran - Orhan Aydın
Mehmet Kaya - Erdal Bahçıvan - Gürsel Baran - Orhan Aydın
Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Genel Başkanı Orhan Aydın:
Türkiye’nin
bir değeri


Şartlar ne olursa olsun omurgalı durabilen, kuruluş ilkelerinden taviz vermeden yayın politikasını ilkeli ve dürüst bir şekilde sürdüren Yeni Şafak gazetesinin 25. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Yeni Şafak gazetesi 25 yılda Türkiye’nin birikimi olmuş, en çalkantılı dönemlerde bile duruşundan asla ve asla taviz vermemiştir. Bu uğurda kurşunlanan, sorgulara çekilen dava eri dürüst insanların mücadelesi ile bugünlere emin adımlarla gelebilmiştir. Yayın politikasını ve içeriğini beğeni ile takip ettiğimiz Yeni Şafak Gazetesi’ne nice uzun ömürlü yayımlar diliyor, bu başarıda emeği geçen, yöneticisinden editörüne, yazarından grafikerine kadar tüm çalışanlarını tebrik ediyorum.


Ankara Ticaret
Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran:
Değişime
öncülük etti



25 yıl önce Türk basın hayatına yepyeni bir ses olarak giren Yeni Şafak, çeyrek asrı bulan yayın hayatında ilkeli, tarafsız, doğrunun yanında yer alan haber anlayışıyla basın tarihinde saygın bir yer edinmiştir. Değişime öncülük eden Yeni Şafak haberleri ve yorumlarıyla üreten kesimin sesini duyurup, ülkemizin ilerlemesine katkı sağlamıştır. Muhabirinden yayın yönetmenine, köşe yazarına kadar Yeni Şafak gazetesinin her kademedeki çalışanını yürekten kutluyor, Yeni Şafak Ailesine içten selam ve saygılarımı sunuyorum.

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Mehmet Kaya:

Aynı çizgide

25 yıl


Yeni Şafak gazetesi 25 yıllık yayın hayatında Türk basınında önemli yer tutuyor. Ayrıca önemli işlere de imza atıyorsunuz. Kurum olarak yayın hayatınız boyunca askeri vesayetin sonlanmasında ve demokrasinin gelişiminde önemli katkılar sundunuz. Bu rolüyle gazeteniz sektörde de önemli yer tutuyor. Günümüzde ise demokrasi ortamının sağlanmasında büyük pay sahibi olan Yeni Şafak’ın misyonunu geçmişte olduğu gibi gelecekte de başarıyla sürdüreceği nice 25 yıllar görmesini diliyorum

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Başkanı
Erdal Bahçıvan:
Çeyrek asırlık tecrübe


Yeni Şafak Gazetesi, yayın hayatına başladığı 1994 yılından bu yana toplumsal hayatımızın nabzını en iyi tutan yayınlardan biri olmuştur. Bugün de çeyrek asrı bulan tecrübesiyle Türkiye ve dünya gündemi hakkında etkili bir haber kaynağı olma özelliğini sürdürmektedir. Özellikle biz sanayicileri ve iş dünyamızı yakından ilgilendiren konulara duyarlı ve analitik yaklaşımlarını önemsiyor, beğeniyle takip ediyoruz. Gazetenin kuruluşunda ve bugün hazırlanmasında emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Gazetenizin bundan sonraki yayın hayatında da başarılarının devam etmesini diliyorum.

#Yeni Şafak 25. yıl
5 yıl önce