|

Christopher Nolan'dan yeni fragman

Warner Bros, yönetmen Christopher Nolan'ın II. Dünya Savaşı döneminde geçen aksiyon-gerilim filmi Dunkirk için yeni bir fragman yayınladı. Müttefik askerler, Alman kuvvetleri tarafından çevrelendiğinde 330.000 kişinin hayatını kurtaran İngiliz askeri operasyonu Dunkirk'ün tahliye edilmesini anlatan film daha önce hiç bahsedilmemiş bir konuya parmak basacak.

Yeni Şafak
13:10 - 7/05/2017 Pazar
Güncelleme: 13:11 - 7/05/2017 Pazar
Diğer
Film 21 Temmuz'da beyazperdede olacak.
Film 21 Temmuz'da beyazperdede olacak.

Warner Bros, yönetmen Christopher Nolan'ın II. Dünya Savaşı döneminde geçen aksiyon-gerilim filmi Dunkirk için yeni bir fragman yayınladı.

Müttefik askerler, Alman kuvvetleri tarafından çevrelendiğinde 330.000 kişinin hayatını kurtaran İngiliz askeri operasyonu Dunkirk'ün tahliye edilmesini anlatan film daha önce hiç bahsedilmemiş bir konuya parmak basacak.

Nolan, aynı zamanda Interstellar filminde birlikte çalıştığı görüntü yönetmeni Hoyte van Hoytema ile bu filmde yeniden bir araya gelerek filmi tamamen IMAX 65mm formatında çekti.

Dunkirk'ün kadrosunda, Fionn Whitehead, Tom Hardy, Kenneth Branagh, Mark Rylance, Cillian Murphy, Aneurin Barnard, James D'Arcy, Jack Lowden, Barry Keoghan, Tom Glynn-Carney ve Harry Styles gibi isimler bulunuyor.

Film 21 Temmuz'da beyazperdede olacak.


#Christopher Nolan
#Dunkirk
7 yıl önce