|

Çukur 49. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çukur'un 49. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Show TV’de ekrana gelen,‘Çukur’un dün akşam yayınlanan bölümünün finalinde nefesler tutuldu. Yamaç karakterinin vurulmasıyla izleyiciler merakla yeni bölüm fragmanını bekliyor. Çukur 49. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yeni Şafak
12:14 - 25/12/2018 Salı
Güncelleme: 12:43 - 25/12/2018 Salı
Yeni Şafak
Aras Bulut İynemli, Çukur'da "Yamaç" karakterini oynuyor.
Aras Bulut İynemli, Çukur'da "Yamaç" karakterini oynuyor.

Çukur yayınlanan yeni bölümüyle adeta izleyenleri soluksuz bir şekilde ekranlara bağlamayı başardı. Dizinin son dakikalarında yaşanan olaylar sonrası izleyenler yeni bölüm fragmanının yayınlanmasını bekliyor. Salih ve Cumali'nin mezarlıkta olması Yamaç'ın ise tuzağa mı düştü sorusu yeni bölüm için merak edilen başka hususlardı.

ÇUKUR SON BÖLÜM NE OLDU?

Çukur’a geldiklerinde tüm adamlarının öldüğünü ve Lal’in de vurulduğunu gören Çeto ile Mahsun, büyük bir şok yaşadı ama intikam yemini içtiler. Bu arada Koçovalı ailesi yeniden bir araya geldi. Vartolu, babasına oğlunu ve Saadet’i götürdü. Orada olmayan tek kişi ise Cumali idi.

Cumali aileyi uzaktan izlerken, Vartolu’yla hesaplaşmak için çağırdı. Vartolu, önce annesinin mezarına gitti. Cumali, onun vedalaşmasını bekledi. Cumali de kendi aile mezarlığına gitti ve Vartolu’ya bir bıçak atarak onu vurmayacağını göze göz, dişe diş hesaplaşacaklarını söyledi.

Bu arada Yamaç’a da bir mesaj gelmişti. Çeto ve Mahsun’u bitirmeden bu işin bitmeyeceğini söyleyen mesajı kimin gönderdiği anlaşılamadı ama Ersoy olduğu tahminleri sosyal medyada yapılıyor. Mesajın, Yamaç’ın çok güvendiği birinden geldiği de bir başka tahmin. Bu kişi attığı konum ile Yamaç’ı ormanlık bir alana çağırdı.

YAMAÇ ÖLDÜ MÜ?

Aracın ışıkları Yamaç’ın gözlerini kamaştırdı ama ışıkları kapatması için karşısındaki kişiyi samimi bir dille uyardı Yamaç. Tanıdığı ve güvendiği bu kişi, araçtan indi ancak izleyiciler kim olduğunu görmedi.

#Çukur
5 yıl önce