|

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Hatay'a giden sanatçıları eleştirmesine şu sözlerle değindi: "Bu durum birilerini rahatsız etmiş olmalı ki oraya giden sanatçılarımıza hakaret etmeye kalktılar. Şimdi duydum Hatay'a gidiyormuş. Postalın yoksa, biz gönderelim."

Yeni Şafak
11:55 - 10/04/2018 Salı
Güncelleme: 12:02 - 10/04/2018 Salı
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Erdoğan, grup toplantısında Kılıçdaroğlu'na cevap verdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, grup toplantısında Kılıçdaroğlu'na cevap verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Grup Toplantısı'nda gündemde dair açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Hatay'a giden sanatçılara eleştirilerine yanıt verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan şöyle konuştu:

"Hatay'da askerlerimize destek için sınır karakolumuzu ziyaret ederek Mehmetçiklerimize moral verdik. Bu durum birilerini rahatsız etmiş olmalı ki oraya giden sanatçılarımıza hakaret etmeye kalktılar. Gerek biz, gerekse sanatçılarımız hak ettikleri cevabı kendilerine verdik. Hala nasıl olur da bu ülkenin bir sanatçısı, askerine desteğe giden bir sanatçıya kem söz söyleyebilir. Şahsıma olan hakaretler yine tavan yaptı.

Duydum ki Hatay'a gidiyormuş. Hayırdır yahu, Günaydın. O zaman yapman gereken bir şey var. Postalın eksikse sana postal da gönderelim. Olur ya, parka falan eksikse onu da gönderelim. Bu ülkede biz askerimizle doğduk, askerimizle yürüyoruz
."


#Recep Tayyip Erdoğan
#Kemal Kılıçaroğlu
#Hatay
#AFrin
6 yıl önce