|

Derin Tarih Dergisi CNR Kitap Fuarı'nda

Bu yıl ikincisi düzenlenen CNR kitap fuarı, 27 Şubat-4 Mart 2015 tarihleri arasında Yeşilköy’de kitapseverlerle buluşuyor.

14:25 - 24/02/2015 Salı
Güncelleme: 17:00 - 25/02/2015 Çarşamba
Yeni Şafak

10 gün boyunca ziyaret edebileceğimiz fuarın bu yılki teması tabiatıyla “Çanakkale Savaşı’nın 100. Yılı”


Bu önemli kitap ve kültür organizasyonunun onur yazarı ise Çanakkale Savaşı’nı yüzbinlerce okura destani bir üslupla anlatan Çanakkale Mahşeri isimli romanın ödüllü yazarı ve Derin Tarih dergisinin yayın kurulu üyesi Mehmed Niyazi Özdemir oldu.


Çanakkale Savaşı’nı anlatan hiç görülmemiş fotoğraflar

CNR Holding Fuarcılık Grup Başkanı H. Cem Şenel, fuarda Çanakkale Savaşları ile ilgili bugüne kadar hiç görülmemiş fotoğraflar­dan oluşan çok ciddi bir derleme yaptıklarını ve bunları fuar süresi boyunca sergileyecekleri bilgisini kamuoyuyla paylaştı. Bu yüzden kitapların yanı sıra görsel bir şölen de fuara renk katmış oldu.


Mustafa Armağan CNR kitap fuarında okurlarıyla buluşuyor

Derin Tarih dergisi Genel Yayın Yönet­meni Mustafa Armağan ise 28 Şubat günü vereceği “100. Yılında Çanakkale” konferansında yine ezberlerimi­zi bozan tespitlerde bulunacak.


Derin Tarih’in bütün sayılarına ulaşmak, dergi ekibiyle hasbihal edip öneri ve eleştirilerini iletmek isteyen okurlarımızı 6. Hall’deki 129 nolu standımı­za mutlaka bekliyoruz.

#cnr kitap fuarı
#derin tarih dergisi
#mustafa armağan
9 yıl önce