|

Diana gibi

İlk resmi yurtdışı ziyaretini Kanada'ya yapan İngiltere prensesi Kate Middleton Lady Diana kadar ilgi gördü. Yüzlerce hayranı havaalanına akın ederken en çok konuşulan şey Middleton'ın Türk imzalı elbisesi oldu.

00:00 - 2/07/2011 Cumartesi
Güncelleme: 00:08 - 2/07/2011 Cumartesi
Yeni Şafak
Diana gibi
Diana gibi
TEK TEK TOKALAŞTI

İngiltere Kraliyet ailesinin en yeni üyesi Kate Middleton 'Lady Diana'nın yerini dolduracak gibi görünüyor. İlk resmi ziyaretini eşi Prens William'la birlikte Kanada'ya yapan Middleton halkın yoğun ilgisiyle karşılaşırken kendisini görmeye gelen hayranlarıyla, 'onlardan biri gibi' tek tek ilgilendi. Middleton Diana'dan sonra Kraliyet ailesine giren ikinci 'soylu olmayan' kişi.


KAYINVALİDESİNİN YÜZÜĞÜ

Prenses'in giydiği, Türk moda tasarımcısı Erdem Moralıoğlu imzasını taşıyan lacivert dantel elbise ise Kanada'nın en çok konuştuğu konu oldu. Uçağa sade bir giysi ile binen 29 yaşındaki Middleton, yolda elbisesini değiştirdi. Ottawa havalimanında uçağın merdivenlerinde göründüğünde flaşlar ardarda patladı. Kate'ın parmağında ise merhum kayınvalidesi Lady Diana'nın yüzüğü vardı.


TÜRK MARKASIYLA İKİ KUŞ VURDU

Kate'in tercihini bir İngiliz modacıdan yana kullanması bekleniyordu. Ancak Kate, 'Erdem' markasına yönelerek iki ülke ilişkilerine vurgu yapma konusunda bir kaç hedefi birden vurmuş oldu.


Türk bir baba ile İngiliz bir annenin oğlu olan ve Kanada'da eğitim gören Erdem Moralıoğlu, İngiltere'de yaşıyor. 'Erdem' markasını 2005'te Londra'da lanse eden modacı şimdiye dek pek çok ödül kazandı.



13 yıl önce