|

Diriliş Ertuğrul 111. bölüm 2. fragmanı yayınlandı

Son bölümüyle izleyenleri ekranlara kilitleyen Diriliş Ertuğrul 111.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Yine heyecan dolu bir bölümle izleyici karşısına çıkacak olan Diriliş Ertuğrul'da savaş yeniden başlıyor. İşte Diriliş Ertuğrul 2. yeni fragmanı...

Yeni Şafak
11:05 - 20/03/2018 Salı
Güncelleme: 11:23 - 20/03/2018 Salı
Yeni Şafak
Diriliş Ertuğrul 21 Mart Çarşamba günü TRT'de sevenleri ile buluşacak.
Diriliş Ertuğrul 21 Mart Çarşamba günü TRT'de sevenleri ile buluşacak.

Diriliş Ertuğrul'da savaş yeniden başlıyor. Her bölümü farklı bir heyecana sahne olan Diriliş Ertuğrul 111.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Son bölümüyle herkesi ekranlara kilitleyen Diriliş Ertuğrul yeni bölümü büyük merak konusu oldu. Peki Diriliş'in bu haftaki bölümünde neler olacak? "Söğüt benim ve obamın hakkıdır" diyen Ertuğrul bey savaşı başlatıyor. İşte yeni bölüm ile ilgili tüm detaylar.

Diriliş Ertuğrul 110. bölümde ne olmuştu?

Ertuğrul’un sultan tarafından masum olduğuna karar verilmiş ve Ertuğrul; Artuk, Turgut, Bamsı ve Sungur’u kurtarmış, Günalp’a da haddini bildirmişti. Altunaba, Kılıçarslan ve anasını katletmiş, Emir Saadettin ise Altunaba’yı öldürerek iyice güçlenmişti. Halime ise, Ertuğrul’a gebe olduğu muştusunu vermişti. Ahmet, Ertuğrul’dan aldığı vazife için yola çıkmış ve cehennem savaşçılarının lideri olmuştu. Bu sayede de Kritos’a kendini kabul ettirmeye muvaffak olmuştu. Günalp ve Tekfur Kritos, sulh anlaşmasını yapacakları sırada Ertuğrul gelmiş, oyunu bozmuş ve Günalp ile Kritos’u zapt etmişti.

Emir Saadettin’e koşulsuz itaati yüzünden gaflet içine düşen Günalp, içine düştüğü bu durumu anlayabilecek mi? Emir Saadettin ile Mahperi’nin oyunları, devleti nereye sürükleyecek? Emir Saadettin’in devletin içinde ve sultan üzerinde kurduğu tahakküm, bertaraf edilebilecek mi? Gıyaseddin’in Emir Saadettin’e karşı bir hamlesi olacak mı?

Diriliş Ertuğrul dizisinin 2. fragmanı:

#Diriliş Ertuğrul
#Ertuğrul Bey
#Kayı Boyu
#TRT
6 yıl önce