|

Diriliş Ertuğrul 118. bölüm 2. fragmanı yayınlandı

TRT1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı ile Noyan ve Ertuğrul Gazi arasında bir kez daha yüzleşme gerçekleşeceğini gösterdi. Ormanlık alanda karşılaşan ikili birbirlerine yeniden meydan okuyacak. İşte Diriliş Ertuğrul'un 118. bölüm 2. fragmanı...

Yeni Şafak
16:30 - 15/05/2018 Salı
Güncelleme: 16:38 - 15/05/2018 Salı
Yeni Şafak
Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümü 16 Mayıs akşamı yayınlanacak.
Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümü 16 Mayıs akşamı yayınlanacak.

Diriliş Ertuğrul fragman videosu Noyan’ın bir kez daha ortaya çıkacağını gösterirken Ertuğrul Gazi gereken önlemleri alacak. Ormanlık alandaki karşılaşmada Ertuğrul Gazi ve alplerini etkisiz hale getirmek için uğraşan Noyan beklemediği bir karşılık bulacak.

İşte Diriliş Ertuğrul'un 118. bölüm 2. fragmanı:


Diriliş Ertuğrul 117. bölüm özeti

TRT1’den 16 Mayıs akşamı ekranda olacak bölümle ilgili yapılan özet açıklaması şöyle; Halime, Kayı Obası’nda toprağa verilmiş ve Ertuğrul bunun üzerine bir süre yalnız kalmak istemişti. Osman’a bir süt anası bulunabilmesi için civar obalara alplar gönderilmişti. Ancak uygun bir süt anası bulunamamıştı. Ertuğrul, ormanlık alanda evladını yeni kaybetmiş olan Sugay Hatun’a rastlamış ve onu Kayı Obası’na gelip Osman’ın süt anası olmaya ikna etmişti. Noyan, ilk hamlesini yapmış ve önce Ahmet’in sonra da Almıla ile birlikte Tekfur Kritos’un canını almıştı. Almıla ise tekfurun kellesini Ertuğrul’a getirmiş ve onun güvenini kazanmıştı. Bu sırada alplar da Ahmet’in cenazesini getirmiş ve herkes büyük bir şok yaşamıştı.

#Diriliş Ertuğrul
6 yıl önce