|

Diriliş Ertuğrul'da nefes kesen sahne

Diriliş Ertuğrul 102. bölümde yaşanan heyecan, izleyiciyi ekran başına kilitledi. Son bölümde Ertuğrul Bey, Karacahisar'ı fethetti. Ayrıca Diriliş Ertuğrul 103. bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Diriliş Ertuğrul'un 102. bölümünde yaşananlar ve 103. bölümde olacaklar...

Yeni Şafak
10:22 - 18/01/2018 Perşembe
Güncelleme: 10:37 - 18/01/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Diriliş Ertuğrul'un 102. bölümü izleyiciyi ekran başına kilitledi.
Diriliş Ertuğrul'un 102. bölümü izleyiciyi ekran başına kilitledi.

TRT'nin ses getiren yapımı Diriliş Ertuğrul'un 102. bölümü dün yine izleyiciyi ekran başına kilitledi.

Diriliş Ertuğrul son bölümde Ertuğrul Gazi, Ares’in kurduğu tuzakları başarı ile geçmiş ve pusulardan kurtulmuştu. Bahadır Bey’in kendilerine karşı oynadığı oyunun da farkına varan Ertuğrul Bey, ihanetin bedelini ağır bir şekilde ödetmişti. Peki,
Diriliş Ertuğrul dizisinde bu hafta hangi olaylar yaşandı?

Ertuğrul Bey, tüm risklere rağmen Alplerine güvenerek Karacahisar'ı fethetmek için yola çıktı ve sonunda amacına ulaştı.

Diriliş Ertuğrul 102. bölümde neler yaşandı?

TRT'den yapılan açıklamada, son bölümün özetine ilişkin yapılan açıklama ise şöyle:

Ertuğrul’un verdiği mancınık vazifesinde ihanet eden ve Çavdar Obası’nı kanlı baskınla ele geçirip beyliğini ilân eden Bahadır Bey’in, Ertuğrul’a karşı kozu ne olacak? Beyliğini Ertuğrul’a kabul ettirebilecek mi? Yaptığı ihanet ortaya çıkacak mı? Turgut ve Aslıhan, bu hadise karşısında nasıl harekete geçecek?

Mancınıkların yanmasından ve şehitlerin gelmesinden sonra Kayı Obası’nda ahval ne olacak? Kaledeki gizli geçitte iki nöbetçi asker tarafından bayıltılıp Ares’e götürülen Atsız’ın akıbeti ne olacak? Ares onun casus olduğunu öğrenebilecek mi? Yaşanan hadiselerden sonra kalenin kapılarını ve kaleye gelen yolları tutmuş olan Türk obalarının alpları ne yapacak? Fetih ertelenecek mi? Yoksa taarruza mı geçilecek?


#Diriliş Ertuğrul
#Dizi
#TRT
6 yıl önce