|

Diriliş Ertuğrul'dan sonra Diriliş Osman Gazi geliyor

TRT1 ekranlarının heyecan dolu dizisi Diriliş Ertuğrul'da büyük sürpriz yaşanıyor. Baycu Noyan karakteri ile bir döneme damgasını vuran Barış Yağcı diziye geri dönüyor. Ertuğrul Bey'in oğlu Osman Bey dünyaya geliyor. Ertuğrul Beyin 1280 yılında ölmesi ile başa geçen Osman Bey Osmanlı İmparatorluğunu kurucu padişahı olacak. Diriliş Ertuğrul dizisinden sonra Diriliş Osman Gazi'nin başlanacağı bildirildi. Peki Diriliş Ertuğrul'un finalinden sonra ne olacak? İşte detaylar...

Yeni Şafak
09:24 - 30/04/2018 Pazartesi
Güncelleme: 14:17 - 30/04/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Diriliş Ertuğrul'da önemli gelişmeler.
Diriliş Ertuğrul'da önemli gelişmeler.

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul sezon sonunda veda edeceği bekleniyor. Ve yerine Diriliş Osman Gazi olarak devam edileceği söyleniyor. Diriliş Ertuğrul dizisinde 1258 yılında Ertuğrul Bey’in son oğlu olarak dünyaya gelen Osman Bey Ertuğrul Bey'in en zeki çocuğudur. Ertuğrul Beyin 1280 yılında ölmesi ile başa geçen Osman Bey Osmanlı İmparatorluğunu kurucu padişahı olacak.

Oyuncular ile anlaşma yapıldı

Bu durumda Osman Bey dönemine geçilmeden önce Diriliş Ertuğrul dizisinde Ertuğrul Bey karakterine başarı ile devam eden Engin Altan Düzyatan da diziden ayrılmış olacak. Diriliş Ertuğrul dizisinin son bölümlerinde Ertuğrul Bey karakterine başka bir oyuncu canlandıracak.

Son olarak 2017 2018 sezonunda Osman Bey’i canlandırması için Engin Altan Düzyatan’ı aratmayacak başka bir isim ile anlaşma yapılacak. Osman Bey’in çocukluğunu ve gençliğini canlandıracak oyuncular ile anlaşma yapıldı.


#Diriliş Ertuğrul
#Osman Gazi
#Ertuğrul Bey
#TRT
#Dizi
6 yıl önce