|

Diriliş Ertuğrul'un 108. bölüm fragmanı: Ertuğrul tevkif ediliyor

Bu hafta izleyenleri ekranlara kilitleyecek olan Diriliş Ertuğrul 108.bölüm fragmanı TRT 1 tarafından yayınlandı. Peki Diriliş Ertuğrul yeni bölümünde neler olacak? Ertuğrul Bey tevkif mi ediliyor? İşte tüm detaylar...

Yeni Şafak
16:16 - 22/02/2018 Perşembe
Güncelleme: 16:38 - 22/02/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Diriliş Ertuğrul'un 108. bölümü 28 Şubat'ta yayınlanacak.
Diriliş Ertuğrul'un 108. bölümü 28 Şubat'ta yayınlanacak.

TRT 1'in izlenme rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul 108.bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümüyle heyecanlandıran Diriliş Ertuğrul yeni bölümü büyük merak konusu oldu. Peki Diriliş Ertuğrul 108.bölümünde neler olacak? Sultanın buyruğu ile Ertuğrul Bey'i tevkif etmeye gelen Aziz ne ile karşılaşacak? "Yanlış yapmaktasınız biz bunu hak edecek hiçbir şey yapmadık diyen" Ertuğrul bey tutuklanacak mı?

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç paylaştığı sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 108.bölümü 28 Şubat çarşamba günü TRT 1 ekranlarında seyirci ile buluşacak.

Ares Müslüman oldu

Diriliş Ertuğrul dizisinin 107. bölümünde sürpriz bir gelişme yaşandı. Ertuğrul, büyük düşmanı Ares'i düşmanlarının elinden öldürülmek üzereyken kurtardı. Ertuğrul'un düşmanına olan merhametinden duygulanan Ares, 'Tanrı bana son şans olarak dostluğunu ve dinini gönderdi. Dinine girmek için ne yapmam lazım' dedi. Diriliş Ertuğrul'un son bölüm final sahnesinde, Ares kelime-i şehadet getirerek Müslüman oldu.


İşte Diriliş Ertuğrul 108. bölüm fragmanı:

#Diriliş ERtuğrul
6 yıl önce