|

Diriliş Ertuğrul'un ikinci fragmanı izleyiciyi çıldırttı: Bitirin artık!

Geçtiğimiz hafta Halime Sultan'ın ölümüyle ekrana gelen Diriliş Ertuğrul, tepkiye neden olmuştu. Halime'nin yıllar sonra ölmesi gerektiğine dikkat çeken izleyiciler bu hafta yayınlanan ikinci fragmanda başka bir kadın oyuncunun Ertuğrul Bey ile anılmasına çok kızdı. Sosyal medyada yüzlerce yorum yapan izleyiciler, "bitirin artık" diyor.

Yeni Şafak
12:17 - 9/05/2018 Çarşamba
Güncelleme: 12:48 - 9/05/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Diriliş Ertuğrul'da hikayenin hızlanması için yapılan değişiklikler izleyiciyi kızdırdı.
Diriliş Ertuğrul'da hikayenin hızlanması için yapılan değişiklikler izleyiciyi kızdırdı.

Osmanlı devletinin kurulumundan öncesini anlatan Diriliş Ertuğrul dizisinde büyük gelişme yaşandı. Ertuğrul Bey'in eşini oynayan Halime Hatun dizide senaryo gereği öldü.

Diziden ayrılan Halime Hatun karakterinin tarihte Osman Gazi 23 yaşındayken öldüğünü söyleyen tarihçiler, dizideki farklılığa dikkat çekti.

Tarihten farklı olarak yürütülen senaryo izleyicinin tepkisini çekerken bu hafta yayınlanan ikinci fragmanda Ertuğrul'un hayatına sokulmak istenen kadın oyuncu izleyenleri çıldırttı. Böyle bir şeyi dizide görmek istemeyen dizinin fanları, Instagram hesabını yorum yağmuruna tuttu. "Bitirin artık", "uzatmak için değiştirmeyin", "saçmalık", "4 yıllık emeğe yazık ediyorsunuz" gibi olumsuz yorumlar yapan izleyicilerin bu tepkisine ne cevap verileceği merak ediliyor.

#Diriliş ERtuğrul
#Halime Hatun
#Esra Bilgiç
#Ertuğrul bey
#trt
#dizi
6 yıl önce