|

Dünyada en çok konuşulan dizi seçilerek şaşırttı

TMC imzalı, yapımcılığını Erol Avcı’nın, yönetmenliğini M. Çağatay Tosun’un üstlendiği sevilen dizisi Muhteşem İkili, her perşembe ekrana gelmeye devam ediyor. Reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul ve Çukur dizilerini de geçen Muhteşem İkili dünyada en çok konuşulan ikinci dizi seçildi.

Yeni Şafak
10:59 - 19/12/2018 Çarşamba
Güncelleme: 10:59 - 19/12/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Muhteşem İkili sosyal medyanın gözdesi oldu.
Muhteşem İkili sosyal medyanın gözdesi oldu.

Başrollerini İbrahim Çelikkol, Kerem Bürsin, Özge Gürel ve Öykü Karayel’in paylaştığı; Engin Şenkan ve Zafer Algöz’ün de kadrosunda yer aldığı dizi bölümleriyle olduğu kadar sosyal medya paylaşımları ile de büyük beğeni topluyor. TRT'nin fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul ve yine reyting rekorları kıran dizi Çukur ise dünya çapında en çok konuşulan listesinde geri kalmasıyla şaşırttı.

Muhteşem İkili, uluslararası televizyon iletişim platformu The Wit’in verilerine göre Kasım ayında dünya çapında sosyal medya üzerinde en çok konuşulan yapımlar arasında yer alan tek Türk dizisi.
43 bin tweet ile Kasım ayında “Social Wit List”de ilk 10’da ikinci sırada yer alan dizi, Türkiye’de olduğu kadar dünya çapında da sosyal medyanın gözdesi oldu.
#Muhteşem İkili
#Dizi
#Dünya
#Film
5 yıl önce