|

Ebru Yaşar: Türkiye'nin zaman kaybetmeye tahammülü yok

Erken seçimlerin Türkiye'nin önünü görmesi açısından isabetli bir karar olduğunu vurgulayan Ebru Yaşar, "Cumhurbaşkanı Erdoğan tarihi açıkladığında rahatladım. Türkiye'nin zaman kaybetmeye tahammülü yok" dedi.

Yeni Şafak
16:05 - 20/04/2018 Cuma
Güncelleme: 16:21 - 20/04/2018 Cuma
Diğer
Sanatçı Ebru Yaşar, erken seçim hakkında konuştu.
Sanatçı Ebru Yaşar, erken seçim hakkında konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasından sonra derin bir rahatlama yaşadığını belirten Ebru Yaşar, "Türkiye'ye yararlı olacağına inandığım Cumhurbaşkanlığı sisteminin bir an önce tam anlamıyla yürürlüğe girmesini istiyorum" ifadelerini kullandı.

Ebru Yaşar'ın açıklaması şöyle:

  • "Bunu söylerken birkaç gerekçem var. Birincisi daha öte bir tarihte yapılacak olması sadece seçim gerginliğini artıracaktı. Seçim havası maalesef ekonomi için iyi değil. Her iş seçimden sonraya atılacaktı. Türkiye'nin zaman kaybetmeye tahammülü yok. Ayrıca Türkiye'ye yararlı olacağına inandığım Cumhurbaşkanlığı sisteminin bir an önce tam anlamıyla yürürlüğe girmesini istiyorum."

"Sistemin zamanı geldi"

  • Akşam'ın haberine göre Ebru Yaşar, Aslında geçen referandumda Türkiye, Cumhurbaşkanlığı sistemini kabul etmişti. Şimdi, referandumda kabul edilen sistemin hayata geçirilme zamanı. Seçim iyi şeydir. Demokrasinin tartışılmazı olduğu gibi bir sürü boş lafı da engeller. Sandığa gitmeden kendisini dev aynasında görenlerin keli önüne dökülür. O yüzden bu karar tüm Türkiye'ye hayırlı olsun diyorum ve herkesi sandık başına davet ediyorum" dedi.
#Sanatçı
#Seçim
#Cumhurbaşkanı
#Sistem
#Oy
6 yıl önce